Foltene in vaši lasje bodo popolni!

Foltene in vaši lasje bodo popolni!

Mnogo žensk skrbi izpadanje ali tanjšanje las, čeprav naj bi to bila le moška težava. Morda pa rešitev ni daleč … Tu so izdelki Foltene PHARMA!
 

Zakaj slabijo lasje pri ženskah?


Pri ženskah so v mnogih primerih vzroki izpadanja las hormonskega izvora, v glavnem pa so krivci psihofizični stres, nosečnost, dojenje, menopavza, shujševalne diete, nepravilna prehrana, uživanje nekaterih zdravil. Lasje pogosto začnejo slabeti zaradi pretirano agresivnih sredstev za nego las, trajne ondulacije, barvanja ali nepravilne nege. UV-žarki vplivajo na zdravje las in na lasni mešiček, ki izgubi naravno vitalnost, proizvaja tanjše lase, kar končno povzroči njihovo izpadanje. Lasje se starajo z nami. Z leti postanejo bolj krhki, manj sijoči, zrastejo počasneje in prej izpadejo.

 

 

Kaj lahko naredimo za zdravje las?


Ampule in šampon proti izpadanju las za ženske Foltene PHARMA vsebujejo Trycalgoxy, polisaharide morskih alg, ki so podobni naravnim snovem, ki jih proizvaja človeško telo za naravno rast zdravih las. Preprečujejo in zavirajo izpadanje las, poživijo lasni mešiček in spodbudijo rast lasu, ki postane polnejši, bolj prožen in bleščeč, hkrati se normalizira stanje lasišča. Ampule Foltene so klinično testirane, v obdobju izpadanja dokazano izpade 12 odstotkov las manj in jih v rastnem obdobju zraste 10 odstotkov več. Testi so bili narejeni tudi na onkoloških pacientkah, ki so jim po kemoterapiji ob uporabi ampul Foltene lasje zrasli hitreje kot običajnim pacientkam.

 

 

 

 

Ali ste vedeli?


SLS in SLES sta ceneni penili, za katere so potrdili, da škodljivo vplivata na kožo, sluznico in na daljši rok tudi na splošno zdravje. Šamponi Foltene PHARMA ne vsebujejo parabenov SLES (Sodium Laureath sulfat) ali SLS (Sodium Lauryl sulfat), mineralnih olj, silikonov in parafinskega voska. Z dodanimi rastlinskimi izvlečki pripomorejo k najboljši dnevni negi, medtem ko balzam Foltene PHARMA naredi dodatno globinsko nego lasnih vlaken.

 

 

 

 

 

 

Priporočeni izdelki:
Ampule proti izpadanju las za moške Foltene
Ampule proti izpadanju las za moške Foltene...
Ampule proti izpadanju las za ženske Foltene
Ekskluzivna formulacija proti izpadanju las za ženske...

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo

  • Kineziološki trakovi so postali vse bolj priljubljeni in skoraj ne vidimo športnega dogodka brez njih. Vse bolj pogosto pa najdejo mesto v domači lekarni. Zato smo jih vzeli pod drobnogledom: ali gre za koristen protibolečinski pripomoček, ali le še enega v vrsti modnih trendov. 

  • Zadovoljni uporabniki blagovni znamki PHARMAhealth zaupajo ker združuje naravne sestavine z namenom doseganja vsakokratnega maksimalnega učinka.

  • O vsestranski vlogi in številnih koristih koencima Q10 se v zadnjih desetletjih veliko govori. Kljub temu na dan prihajajo nova dognanja, ki ta telesu lasten
    antioksidant povezujejo z ugodnim vplivom na zdravje.

  • Naši organi tiho skrbijo za tisoče dejavnosti in opravil, ki nas ohranjajo pri življenju in dobrem počutju. Seveda si želimo, da bi nam še dolgo služili a za to jim je potrebno znati tudi prisluhniti.