O Portalu dobrega počutja

Portal dobrega počutja je nastal pod okriljem Lekarne Žužemberk.

Poleg lekarne v Žužemberku imamo tudi spletno lekarno, kjer si lahko sami iz naslonjača naročite izdelke na dom. Ker pa Vam želimo poleg samega nakupa izdelkov ponuditi tudi več informacij, smo se odločili za ustanovitev Portala dobrega počutja.

Portal dobrega počutja Vas bo zasipal z informacijami o zdravju, počutju, medsebojnih odnosih, kotiček za sebe boste našle tudi nosečnice, mlade mamice pozabili pa nismo niti na moški del populacije. Da pa ne boste samo prebirali, boste imeli možnost tudi sami sodelovati, in sicer v obliki oddajanja komentarjev, pošiljanja vaših zgodb, izkušenj, morebitnih bolj strokovnih člankov.

Želimo Vam prijetno prebiranje in soustvarjanje Portala dobrega počutja!

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo

  • Menopavza je normalen, neizogiben proces staranja in ne bolezen. Ponavadi se zgodi nekje med 45. in 55. letom. Kljub temu, se o menopavzi zelo malo govori in ostaja tabu tema. Ženske se je skoraj bojimo, saj označuje konec mladosti in plodnega obdobja. Pa je res tako?

  • Kineziološki trakovi so postali vse bolj priljubljeni in skoraj ne vidimo športnega dogodka brez njih. Vse bolj pogosto pa najdejo mesto v domači lekarni. Zato smo jih vzeli pod drobnogledom: ali gre za koristen protibolečinski pripomoček, ali le še enega v vrsti modnih trendov. 

  • Zadovoljni uporabniki blagovni znamki PHARMAhealth zaupajo ker združuje naravne sestavine z namenom doseganja vsakokratnega maksimalnega učinka.

  • O vsestranski vlogi in številnih koristih koencima Q10 se v zadnjih desetletjih veliko govori. Kljub temu na dan prihajajo nova dognanja, ki ta telesu lasten
    antioksidant povezujejo z ugodnim vplivom na zdravje.