O Portalu dobrega počutja

Portal dobrega počutja je nastal pod okriljem Lekarne Žužemberk.

Poleg lekarne v Žužemberku imamo tudi spletno lekarno, kjer si lahko sami iz naslonjača naročite izdelke na dom. Ker pa Vam želimo poleg samega nakupa izdelkov ponuditi tudi več informacij, smo se odločili za ustanovitev Portala dobrega počutja.

Portal dobrega počutja Vas bo zasipal z informacijami o zdravju, počutju, medsebojnih odnosih, kotiček za sebe boste našle tudi nosečnice, mlade mamice pozabili pa nismo niti na moški del populacije. Da pa ne boste samo prebirali, boste imeli možnost tudi sami sodelovati, in sicer v obliki oddajanja komentarjev, pošiljanja vaših zgodb, izkušenj, morebitnih bolj strokovnih člankov.

Želimo Vam prijetno prebiranje in soustvarjanje Portala dobrega počutja!

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo

  • Šentjanževka, črna detelja, buča, islandski lišaj - kar se v začetku zdi kot pogled na rastlinski svet ob sprehodu skozi travnike, polja in gozdove, le-to predstavlja osnovo za visoko kakovostne izdelke iz hiše Apomedica.

  • Športna aktivnost sodi k zdravemu načinu življenja. Ljudje se odločimo za različne oblike rekreacije iz različnih razlogov; nekateri, ker bi radi izboljšali telesno zdravje ali izgubili kak odvečen kilogram, drugi se pripravljajo na različna tekmovanja, tretji pa vidijo v rekreaciji splošno zadovoljstvo, razbremenitev od stresa in užitek.

  • Skoraj vsaka ženska v rodnem obdobju občuti katerega od simptomov predmenstrualnega sindroma ali na kratko PMS...

  • V življenju moteče tvorbe na koži opazi skoraj vsakdo. Pred odstranitvijo je ključen natančen pregled kožnih sprememb pri dermatologu, ki bo z dermatoskopom postavil diagnozo in šele nato pacientu predstavil primerne možnosti odstranitve. Med slednjimi je prav radiofrekvenčna (RF) ablacija tista, ki jo zelo pogosto uporabljamo, saj daje zelo dobre rezultate.