Akcije oglaševanja

1. AKCIJA OGLAŠEVANJA:

Kupujem v Spletni lekarni Žužemberk in ob enem popolnoma zastonj oglašujem!

Ob vsakem nakupu na straneh Spletne lekarne Žužemberk smo za Vas pripravili AKCIJSKO ponudbo, kot je še niste videli v nobeni spletni trgovini / spletni lekarni!

Vse vaše nakupe v 
Spletni lekarni Žužemberk bomo od sedaj naprej nagradili in sicer s popolnoma zastonj oglaševanjem na Portalu dobrega počutja!

Začetek akcije: 21.3.2011
Zaključek akcije: do nadalnjega!

Čisto vsak nakup šteje in sicer od 21.3.2011 naprej!

PRAVILA OGLAŠEVANJA

Zberite 100 točk - kar ustreza nakupu v višini 100 € na straneh Spletne lekarne Žužemberk in izkoristite oglaševanje na straneh Portala dobrega počutja v vrednosti 10 €.
Ko skupaj zberete 100 točk nam posredujte pasico na naslov
trgovina@moja-lekarna.com - navodila za velikosti so na sledeči strani Portal dobrega počutja

Vabljeni v nakup v največjo in seveda najugodnejšo spletno lekarno v Sloveniji!

Ekipa Spletne lekarne Žužemberk!

2. NAVADNO OGLAŠEVANJE

Cene oglaševanja so trenutno enotne - 2 € (z DDV) na dan za katerokoli banersko pozicijo na našem portalu!

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo

  • O vsestranski vlogi in številnih koristih koencima Q10 se v zadnjih desetletjih veliko govori. Kljub temu na dan prihajajo nova dognanja, ki ta telesu lasten
    antioksidant povezujejo z ugodnim vplivom na zdravje.

  • Naši organi tiho skrbijo za tisoče dejavnosti in opravil, ki nas ohranjajo pri življenju in dobrem počutju. Seveda si želimo, da bi nam še dolgo služili a za to jim je potrebno znati tudi prisluhniti.

  • Šentjanževka, črna detelja, buča, islandski lišaj - kar se v začetku zdi kot pogled na rastlinski svet ob sprehodu skozi travnike, polja in gozdove, le-to predstavlja osnovo za visoko kakovostne izdelke iz hiše Apomedica.

  • Športna aktivnost sodi k zdravemu načinu življenja. Ljudje se odločimo za različne oblike rekreacije iz različnih razlogov; nekateri, ker bi radi izboljšali telesno zdravje ali izgubili kak odvečen kilogram, drugi se pripravljajo na različna tekmovanja, tretji pa vidijo v rekreaciji splošno zadovoljstvo, razbremenitev od stresa in užitek.