Članki in oglaševanje

Naš portal je namenjen vsem in vsakomur - tudi Vam. Želimo ga približati vsem tistim, ki se morebiti ne spoznate najbolje na tematiko zdravja, ali pa preprosto želite izvedeti še kaj več in se o tem bolje informirati!
V kolikor pa mislite, da imate žilico in želite, da Vaš informativni članek tudi objavimo, nam vaše delo (članek, zanimivost ipd.) pošljite na naslov:

info@vir-zdravja.com

Poslano bomo pregledali in v kolikor ni karkoli spornega, bomo vaš prispevek tudi objavili!

Pozivamo tudi strokovno javnost, da nas kontaktirate in z ostalimi delite zanimivosti z vašega področja!

Objava člankov je brezplačna! Pridružite se nam!
 

Ekipa Portala dobrega počutja in Spletne lekarne Žužemberk.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo

  • Menopavza je normalen, neizogiben proces staranja in ne bolezen. Ponavadi se zgodi nekje med 45. in 55. letom. Kljub temu, se o menopavzi zelo malo govori in ostaja tabu tema. Ženske se je skoraj bojimo, saj označuje konec mladosti in plodnega obdobja. Pa je res tako?

  • Kineziološki trakovi so postali vse bolj priljubljeni in skoraj ne vidimo športnega dogodka brez njih. Vse bolj pogosto pa najdejo mesto v domači lekarni. Zato smo jih vzeli pod drobnogledom: ali gre za koristen protibolečinski pripomoček, ali le še enega v vrsti modnih trendov. 

  • Zadovoljni uporabniki blagovni znamki PHARMAhealth zaupajo ker združuje naravne sestavine z namenom doseganja vsakokratnega maksimalnega učinka.

  • O vsestranski vlogi in številnih koristih koencima Q10 se v zadnjih desetletjih veliko govori. Kljub temu na dan prihajajo nova dognanja, ki ta telesu lasten
    antioksidant povezujejo z ugodnim vplivom na zdravje.