Članki in oglaševanje

Naš portal je namenjen vsem in vsakomur - tudi Vam. Želimo ga približati vsem tistim, ki se morebiti ne spoznate najbolje na tematiko zdravja, ali pa preprosto želite izvedeti še kaj več in se o tem bolje informirati!
V kolikor pa mislite, da imate žilico in želite, da Vaš informativni članek tudi objavimo, nam vaše delo (članek, zanimivost ipd.) pošljite na naslov:

info@vir-zdravja.com

Poslano bomo pregledali in v kolikor ni karkoli spornega, bomo vaš prispevek tudi objavili!

Pozivamo tudi strokovno javnost, da nas kontaktirate in z ostalimi delite zanimivosti z vašega področja!

Objava člankov je brezplačna! Pridružite se nam!
 

Ekipa Portala dobrega počutja in Spletne lekarne Žužemberk.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo

  • O vsestranski vlogi in številnih koristih koencima Q10 se v zadnjih desetletjih veliko govori. Kljub temu na dan prihajajo nova dognanja, ki ta telesu lasten
    antioksidant povezujejo z ugodnim vplivom na zdravje.

  • Naši organi tiho skrbijo za tisoče dejavnosti in opravil, ki nas ohranjajo pri življenju in dobrem počutju. Seveda si želimo, da bi nam še dolgo služili a za to jim je potrebno znati tudi prisluhniti.

  • Šentjanževka, črna detelja, buča, islandski lišaj - kar se v začetku zdi kot pogled na rastlinski svet ob sprehodu skozi travnike, polja in gozdove, le-to predstavlja osnovo za visoko kakovostne izdelke iz hiše Apomedica.

  • Športna aktivnost sodi k zdravemu načinu življenja. Ljudje se odločimo za različne oblike rekreacije iz različnih razlogov; nekateri, ker bi radi izboljšali telesno zdravje ali izgubili kak odvečen kilogram, drugi se pripravljajo na različna tekmovanja, tretji pa vidijo v rekreaciji splošno zadovoljstvo, razbremenitev od stresa in užitek.