Aloe vera - pomirite in nahranite kožo z njo!

Aloe vera - pomirite in nahranite kožo z njo!

Po vročem poletju, ko je bila koža izpostavljena soncu, ta pusti znake fotostaranja, ki se kažejo predvsem v suhosti kože, izrazitejših gubicah, sončnih pegah, hiperpigmentaciji, popokanih kapilarah in grobi, uveli, sivkasti povrhnjici, brez sijaja. Koža, ki je bila izpostavljena UV-žarkom, slani vodi in vetru, postane izsušena in poškodovana ter ji primanjkuje hranil in vitaminov.

Sonce našo kožo še dodatno izsuši, zato je dobro uporabljati izdelke, ki koži vračajo vlago in jo hkrati pomagajo zadržati v vseh plasteh kože. Poleg vlage koža poleti potrebuje tudi nežno nego z maščobami, beljakovinami, vitamini in antioksidanti, ki kožo ščitijo in ohranjajo njeno naravno zaščitno plast. S pravilno izbiro izdelkov bomo na koži ustvarili zaščitni film, ki koži v njeni poroženeli plasti pomaga izdatno kopičiti vlago.

Kot vlažilna nega za vse tipe kože se uporablja losjon z alojo vero, ki so mu poleg čiste aloje vere dodane naravne vlažilne in negovalne sestavine. V globljih plasteh kože zadržuje vlago, odpravlja površinsko izsušenost in ščiti pred zunanjimi vplivi.

Za intenzivno regenerativno nego se priporoča losjon s kakavovim in karitejevim maslom, s hranilnim in vlažilnim učinkom izboljša elastičnost in prožnost kože, ki je izpostavljena ekstremnim razmeram - v času nosečnosti ali po njej. ob večji spremembi telesne teže ali intenzivni izpostavljenosti soncu in vetru.

Za nego kože po sončenju pa se priporočajo losjoni z dodanim vitaminom E v naravnih oljih pšeničnih kalčkov, sončničnih semen in sezama, ki koži intenzivno povrnejo vlago tudi v globljih plasteh. So odlična nega za obnovo kože po izpostavljenosti soncu, za vzdrževanje zagorele polti ali po obisku solarija.

Tudi aloje vera gel se lahko uporablja za suho in občutljivo kožo, še posebej po čezmernem sončenju in pikih žuželk, primeren pa je tudi za pomiritev kože po britju in depilaciji. Vlažilna krema z alojo vero, kolagenom, elastinom, vitaminom E in šestimi naravnimi vlažilnimi sestavinami je primerna za nego izsušene kože. Po uporabi je koža mehka in negovana, saj zadržuje vlago v globljih plasteh kože in odpravlja površinsko izsušenost.

Za regeneracijo se uporablja krema s kakavovim maslom, izdelana iz čistega kakavovega masla, aloje vere, z dodatkom vitamina E, olja pšeničnih kalčkov in sončničnih semen. Ščiti in neguje izsušeno in razpokano kožo ter jo globinsko navlaži. Primerna je za nego po sončenju in za zaščito v vetrovnem ali hladnem vremenu.

Bogata hranilna krema z vitaminom E vsebuje naravne blažilne sestavine, ki je namenjena negi zelo suhe kože: vitamin E, alojo vero, pšenične kalčke, olje sončničnih semen, kolagen in elastin. Z redno uporabo odpravimo občutek togosti, nastanek lusk zaradi izsušenosti in morebitnih razpok. Antioksidantni vitamin E ohranja kožo voljno, mehko in mladostno. Priporočljiva je za nego kože po izpostavljenosti soncu, mrazu in vetru.

Priporočeni izdelki:
Aloe vera gel (50 % količine gratis), 340 g
Učinkovita pomoč pri poškodbah kože ter intenzivna vlažilna nega za kožo obraza in telesa. Pakiranje gela v embalaži 340 g dobite za ceno 170 g.
Fruit of the Earth Aloe Vera hidratantni losjon, 325 mL
Kožo osvobodi občutka zateglosti, saj daje poudarek prožnosti.
https://www.moja-lekarna.com/fruit-of-the-earth-shea-butter-losjon-s-karite-maslom-325-ml
Negovalni losjon s karitejevim maslom.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo