Eliksir za možgane - feniletilamin + ostale molekule

Eliksir za možgane - feniletilamin + ostale molekule

Raziskave kažejo na pomanjkanje feniletilamina v mnogih nevroloških motnjah: ADHD, avtizem in nezmožnost učenja, Alzheimerjeva in Parkinsonova bolezen, depresija, motnje v razpoloženju...

Feniletilamin je endogena molekula, ki jo proizvajajo naši možgani iz fenilalaninske aminokisline.
Do sedaj so klamatske alge KlamathRW max edina znana hrana, ki vsebujejo največje količine feniletilamina (PEA). V Klaminu (patentiran izvleček iz klamatske alge) pa je še povečana količina feniletilamina.

1. Klamatske alge KlamathRW max vsebujejo več kot 100 hranil. V pripravku Klamin je ohranjenih veliko od teh hranil: vitamini B, zlasti B1, B3, B9 = folna kislina in B12, ki so vsi bistvenega pomena za pravilno delovanje živčnega sistema in podpora našemu razpoloženju. Klamin vsebuje tudi širok spekter karotenov (15), oba vitamina A (retinol, ki je nevroprotektant) in ksantofile, na primer kantaksantin, lutein, zeaksantin, likopen in astaksantin, ki imajo svoje lastne protioksidacijske in nevrozaščitne lastnosti. Poleg tega vsebuje tudi veliko količino klorofila, ki je močan antioksidant, podpira živčni sistem; veliko mineralov, na primer vanadij ter železo, ki je mineral energije in življenjske moči.  

2. V našem organizmu feniletilamin (PEA) po naravni poti modulira delovanje dopamina, serotonina in drugih pomembnih nevrotransmiterjev, spodbuja komunikacijo med živčnimi celicami (prenos živčnih impulzov), izboljša intelektualno dejavnost (boljša koncentracija, pomoč pri učenju), čustveno odzivnost in spomin. Zaradi močnega delovanja dopamina ima PEA velik vpliv na razpoloženje.

3. Pomembno je, da feniletilamin (PEA) iz izvlečka Klamin izboljšuje razpoloženje enako hitro kot amfetamini(sintetična različica feniletilamin), ampak ne ustvarja odvisnosti.

4. Klamin vsebuje tudi fikocianine AFA - antioksidativne in protivnetne molekule, ki jih vsebujejo izključno klamatske alge in izredno uspešno pomagajo pri zmanjševanju vnetnih procesov.

5. Študije:
ADHD študija; 1 leto trajajoča študija je vključevala 30 oseb, starih od 6 do 17 let, z motnjo hiperaktvnosti in pomanjkanjem pozornosti. Osebe so uživale prehransko dopolnilo s Klaminom. 25 oseb je študijo zaključilo. Pri teh se je pokazalo znatno izboljšanje pozornosti in zmanjšanje simptomov hiperaktivnosti, nepozornosti ter impulzivnosti. 13 oseb od 25, se je odločilo za neprekinjeno nadaljnje uživanje Klamina tudi po zaključku študije.

ADHD Center, Department of Infantile Neuropsychiatry, Hospital of Alessandria - ADHD STUDY
Študija nihanja v razpoloženju, depresija, tesnoba; Raziskava je vključevala 20 žensk z značilnimi simptomi menopavze, kot so nihanja v razpoloženju, depresija, tesnoba in pomanjkanje samozavesti. 2 meseca so jemale po 2 tableti pripravka Klamin. Izidi študije so bili odlični in statistično pomembni, saj so se izidi na merilnih lestvicah depresije, tesnobe in samozavesti izboljšali za od 30 do 40 %. Poleg tega so vse ženske poročale o občutnem izboljšanju njihovega splošnega počutja in količine energije ter dejavnosti. Udeleženke so imele po preizkusu pomembno znižano stopnjo lipoperoksidacije (-38 %) in zelo povečane količine protioksidacijskih hranil.

KlamaCor  

KlamaCor je prehransko dopolnilo, ki vsebuje ekstrakt klamatskih mikroalg, koencim Q10, encime fermentiranega maltodekstrina, element krom in rastlinske izvlečke. Rastlini glog in gugulu podpirata delovanje srca in ožilja. Krom ima vlogo pri presnovi maščob, beljakovin in ogljikovih hidratov ter prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Priporočeni izdelki:
KlamaCor s kromom, 60 kapsul
KlamaCor je prehransko dopolnilo, ki podpira delovanje srca in celotnega krvožilnega sistema.
Klamin kapljice, 50 mL
Priporočamo ga dijakom, študentom, menedžerjem, starostnikom…

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo

  • Menopavza je normalen, neizogiben proces staranja in ne bolezen. Ponavadi se zgodi nekje med 45. in 55. letom. Kljub temu, se o menopavzi zelo malo govori in ostaja tabu tema. Ženske se je skoraj bojimo, saj označuje konec mladosti in plodnega obdobja. Pa je res tako?

  • Kineziološki trakovi so postali vse bolj priljubljeni in skoraj ne vidimo športnega dogodka brez njih. Vse bolj pogosto pa najdejo mesto v domači lekarni. Zato smo jih vzeli pod drobnogledom: ali gre za koristen protibolečinski pripomoček, ali le še enega v vrsti modnih trendov. 

  • Zadovoljni uporabniki blagovni znamki PHARMAhealth zaupajo ker združuje naravne sestavine z namenom doseganja vsakokratnega maksimalnega učinka.

  • O vsestranski vlogi in številnih koristih koencima Q10 se v zadnjih desetletjih veliko govori. Kljub temu na dan prihajajo nova dognanja, ki ta telesu lasten
    antioksidant povezujejo z ugodnim vplivom na zdravje.