Formule Bachovih cvetov za mačke in pse

Formule Bachovih cvetov za mačke in pse

Formule Bachovih cvetov za mačke in pse

LJUBOSUMNOST IN AGRESIVNOST

Formula »Ljubosumnost in agresivnost« uravnoveša stanja čustvenih težav naših živali, tako da lajša ali odstrani občutke ogroženosti, ki jih žival morda doživlja. Na splošno se živali vedejo nasilno, kadar čutijo, da je ogrožen njihov življenjski prostor, njihova hrana ali lastno življenje. To se na primer dogaja ob prihodu novega družinskega člana, novega hišnega ljubljenčka  ali ob obiskih neznanih ljudi. 

Formula učinkuje na možne travme, ki jih žival ob takšnih dogodkih doživlja in povzročajo ljubosumno in agresivno vedenje. Zdravljenje predstavlja pomemben vidik za naše ljubljenčke, da se lahko prilagodijo na življenjske pogoje doma.

PRILAGAJANJE NA NOVA OKOLJA

Ena najbolj stresnih situacij v življenju je selitev, saj prinaša mnoge izzive, s katerimi se moramo soočiti in se jim prilagoditi, da lahko imamo pozitivno izkušnjo sobivanja v družini in v okolju. 

Ko se soočajo z novimi sosedi, okoljem, hišo ali stanovanjem,  ulicami, morda tudi z novimi prijatelji, predvsem pa z množico novih izkušenj, lahko naši ljubljenčki doživljajo večjo tesnobo, neugodje in strah. Tako kot mi, tudi naši hišni ljubljenčki doživljajo vsa ta čustva, vendar z eno razliko: čustva ne zmorejo izraziti na zdrav način. 

Včasih so te izkušnje še bolj kompleksne, če se družina preseli iz hiše v stanovanje, kar prinaša zmanjšanje življenjskega prostora, zaradi česar se živali lahko počutijo še bolj frustrirane in v stresu. 

Formula »Prilagajanje na nova okolja«prinaša živali umirjenost ter zmanjša tesnobnost in nelagodje zaradi potrebe po privajanju na nov varen prostor. Prav tako formula pomaga pri zmanjševanju in odpravljanju specifičnih strahov, ki jih živali lahko doživljajo ob takšnih spremembah. Daje občutek miru, varnosti in podpore.

SAM DOMA

Ko ljudje odidemo od doma, se naši hišni ljubljenčki čutijo zapuščene, zato nas pričakajo s takšnim olajšanjem in navdušenjem, ko se vrnemo. Takšne situacije so še bolj očitne in ekstremne, kadar je hišni ljubljenček povsem sam doma. Zaradi občutka zapuščenosti in nemoči živali občutijo vse od blažje do hude žalosti, različne ravni strahu, nelagodje in stres. Svoja občutja običajno izražajo z lajanjem in tuljenjem. 

Včasih se niti se dotaknejo svoje hrane, dokler se človek ne vrne, kar lahko interpretiramo kot znak upora ali apatije kot posledica občutkov žalosti. Prav tako izražajo jezo z grizenjem predmetov ali lulajo na neprimernih mestih v domu kot znak protesta in maščevanja ljudem. 

Formula »Sam doma« lahko pomaga zmanjšati in izkoreniniti občutke zapuščenosti ter znižati raven tesnobe, strahu, jeze in stresa. Formula daje občutek olajšanja, uravnava negativna čustva in poveča umirjenost. Spodbuja dobro počutje ter občutke brezpogojne ljubezni in zaupanja. 

S.O.S.

S.O.S. formula s svojim širokim spektrom delovanja ublaži vzroke v primerih kakršnekoli urgentne epizode. Uporabljamo jo lahko oralno ali za zunanjo uporabo v primerih fizičnih poškodb. Prvi odmerek priporočamo v hujših primerih, kot je strah pred alarmnimi sirenami, ognjemeti, požari, lažjimi ali hujšimi nesrečami doma, v primerih strahu pred lajanjem in tuljenjem drugih psov. Predstavlja odlično pomoč pri lajšanju težav živali na poti k veterinarju. Formula, skupaj s pozornostjo, ki jo živali namenimo z apliciranjem, žival tudi pomirja. Prav tako je velika pomoč, kadar je žival vznemirjena na potovanju (zaradi omotice, bruhanja, nelagodja). Daje občutek olajšanja v katerikoli stresni situaciji, nudi tolažbo in pomaga povrniti umirjenost.  

Ravnovesje širokega spektra. Hitro delovanje.

Navodila za uporabo:
Navodila za uporabo: 2 kapljici direktno v usta, 4x do 5x na dan."

Navodila za uporabo S.O.S. :
4 kapljice zaporedoma na eno minuto, dokler ne dosežemo olajšanja simptomov.

-B.A.F.E.P. Certifikat kakovosti
British Association of Flower Essence  Producers

Priporočeni izdelki:
Bachove kapljice - brez stresa, 30 mL
Optimalna, sinergijska in dopolnilna kombinacija Bachovih cvetov, ki obudijo vaše lastne notranje vire.
Bachove kapljice - ženska harmonija, 30 mL
Optimalna, sinergijska in dopolnilna kombinacija Bachovih cvetov, ki obudijo vaše lastne notranje vire.
Bachove kapljice - samozavest in samozaupanje, 30 mL
Optimalna, sinergijska in dopolnilna kombinacija Bachovih cvetov, ki obudijo vaše lastne notranje vire.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo