Neustrezna prehrana vzrok mnogih težav

Neustrezna prehrana vzrok mnogih težav

Že Hipokrat, imenovan tudi oče medicine, je v soglasju z vsemi velikimi zdravniki človeške zgodovine, od antične do moderne, trdil: "Naj bo hrana tvoje zdravilo in zdravilo naj bo tvoja hrana."  

Prehrana kot vzrok mnogih zdravstvenih težav?

Problem prehrane je danes težava, ki prizadene vse, še najbolj otroke, ki so v fazi razvoja. Ogromno povečanje nezdrave in osiromašene prehrane sta glavna vzroka za to. Zaradi nižanja kakovosti hranilnih snovi (vitaminov, mineralov, …) in uporaba bolj ali manj umetnih dodatkov, je od hrane, ki jo uživamo danes, zelo malo koristi. Marsikatera je tudi škodljiva.  

Če so naši krožniki večinoma napolnjeni s »prazno hrano« (predelano, zmrznjeno ip), nam kronično primanjkuje pomembnih hranilnih snovi in to za sabo potegne vrsto zdravstvenih težav. S »prazno hrano« ne moremo potešiti lakote, ker z njo enostavno ne dobimo vseh pomembnih hranil, ki jih telo potrebuje za dobro vsakodnevno delovanje.

Rešitev

Alternativa temu problemu je “zeleno superživilo” klamatska alga klamath RWmax, ki je izjemno bogata z vsemi hranilnimi snovmi, vsebuje jih več kot 100: - 60 mineralov (veliko makromineralov, kot sta kalcij in magnezij ter minerale, ki so v prehrani prisotni le še v sledeh (ali pa še to ne več) in so prav tako nujno potrebni za zdrav organizem .

- 14 vitaminov

- 20 aminokislin  

- antioksidanti (15 karotenov, od tega veliko betakarotena, zeaksantin, astaksantin, lutein in likopen)  

- maščobne kisline omega 3 in 6 v optimalnem razmerju, - visoke količine feniletilamina (PEA)

– »hormon sreče«  

- kar 3 molekule

– izvorne zaščitne snovi: AFA-fikocianine, AFA-fitokrom in mikrospore

- veliko klorofila,… itd

Klamatska alga KlamathRWmax je najpopolnejši 'multivitaminski in multimineralni' izdelek  s hranili v biološko aktivni obliki, ki se v telesu popolnoma absorbirajo. Poseben značaj tej divji algi daje tudi dejstvo, da vsebuje serijo naravnih molekul, ki so zelo pomembne za zdravje deluje blagodejno tudi na živčni sistem, možgane in psihično počutje. Eden najpomembnejših je feniletilamina (PEA), imenovan tudi »hormon sreče«.  

Patentirani koncentrat te molekule iz klamatske alge pa je Klamin. Ljudje, ki uživajo klamatsko algo, poročajo o povečani psihični zbranosti, o izboljšanju kratkoročnega in dolgoročnega spomina, lažjem reševanju težav ter pozitivnih spremembah razpoloženja in povečanju telesne energije. Pravijo tudi, da je klamatska alga KlamathRW »eliksir« za možgane.

Priporočeni izdelki:
Klamin kapljice, 50 mL
Priporočamo ga dijakom, študentom, menedžerjem, starostnikom…
KlamathRW max kapljice, 50 mL
KlamathRW max kapljice so prehransko dopolnilo na osnovi mikroalg klamath v jabolčnem soku.
Klamath RW max klamatske alge AFA v tabletah, 60 tablet
Edina alga, ki je predelane po hladnem refrakcijskem postopku do 40 stopinj Celzija.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo