Physiomer - linija izdelkov iz 100 % morske vode!

Physiomer - linija izdelkov iz 100 % morske vode!

Physiomer je popolna linija izdelkov iz 100 % morske vode, ki ohranja lastnosti morske vode iz Saint-Maloja kot naravnega dekongestiva in učinkovito lajša simptome vnetja nosne sluznice ter sinusov. Izdelki Physiomer so brez konzervansov in ne škodujejo delovanju nosne sluznice.

Posebnost  Physiomer izdelkov je v tem, da  izotoničnost ali hipertoničnost dosežemo z elektrodializo.  S tem zmanjšamo samo koncentracijo NaCl, količina ostalih mineralov pa ostane enaka. Raziskave so tako pokazale, da Physiomer v primerjavi s fiziološko raztopino in razredčeno morsko vodo znatno poveča hi- trost celjenja ran in frekvenco utripanja migetalk. Physiomer klinično dokazano izboljša simptome  in zmanjša jemanje zdravil v primeru  prehlada in rinitisa ter zmanjša število zapletov pri prehladu. Uporaba je varna, udobna in enostavna.

Physiomer Normal Jet pršilo za nos, 135 ml

Physiomer Normal Jet vsebuje izotonično morsko vodo za izpiranje in pomiritev nosne sluznice ter za obrambo pred infekcijami.  Pri- meren je za uporabo pri odraslih in otrocih, starejših od 6 let. Name- njen je dnevni uporabi, za preprečevanje prehlada in respiratornih infekcij ter pri preprečevanju izbruha alergij, saj zmanjšuje količino vnetnih mediatorjev. Posebej primeren je za uporabo v sezoni cvetnega prahu, pri izpostavljenosti prahu in pri bolnikih s kroničnimi in- fekcijami grla, nosu in ušes.

Physiomer Baby Mist pršilo za nos, 115 ml

Physiomer Baby Mist vsebuje  izotonično morsko vodo za izpiranje nosne votline in blaženje razdražene nosne sluznice in je namenjen dojenčkom od rojstva dalje. Sterilna formula ne vsebuje potisnega plina, udobna konica z varnostnim vratom in blaga mikrorazpršitev pa omogočata preprosto uporabo.  Namenjen je uporabi skozi vso zimo, med sezono cvetnega prahu in pa za male bolnike s kroničnimi infekcijami grla, nosu in ušes.

Physiomer Eucalyptus pršilo za nos, 135 ml

Physiomer Eucalyptus vsebuje  hipertonično morsko vodo, ki odmaši nos in utekočinja sluz. Primeren je za uporabo v primeru prehlada in alergij za odrasle in otroke, starejše od 6 let. Eterično olje modrega evkalipta deluje protimikrobno, izvleček njivske mete pa intenzivno osvežuje. Znantno izboljša simptome zamašenega nosu, rinoreje, kihanja in srbečice.

Priporočeni izdelki:
Physiomer Baby Mist pršilo za nos, 115 mL
Physiomer Baby Mist vsebuje izotonično 100% morsko vodo za izpiranje nosne votline.
Physiomer Eucalyptus pršilo za nos, 135 mL
Physiomer Eucalyptus vsebuje hipertonično 100% morsko vodo za izpiranje nosne votline. I
Physiomer Normal Jet razpršilo za nos, 135 mL
Physiomer Normal Jet vsebuje izotonično 100% morsko vodo za izpiranje nosne votline.
Povezani članki:

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo

  • Kineziološki trakovi so postali vse bolj priljubljeni in skoraj ne vidimo športnega dogodka brez njih. Vse bolj pogosto pa najdejo mesto v domači lekarni. Zato smo jih vzeli pod drobnogledom: ali gre za koristen protibolečinski pripomoček, ali le še enega v vrsti modnih trendov. 

  • Zadovoljni uporabniki blagovni znamki PHARMAhealth zaupajo ker združuje naravne sestavine z namenom doseganja vsakokratnega maksimalnega učinka.

  • O vsestranski vlogi in številnih koristih koencima Q10 se v zadnjih desetletjih veliko govori. Kljub temu na dan prihajajo nova dognanja, ki ta telesu lasten
    antioksidant povezujejo z ugodnim vplivom na zdravje.

  • Naši organi tiho skrbijo za tisoče dejavnosti in opravil, ki nas ohranjajo pri življenju in dobrem počutju. Seveda si želimo, da bi nam še dolgo služili a za to jim je potrebno znati tudi prisluhniti.