Comvita Medihoney med iz Nove Zelandije!

Comvita Medihoney med iz Nove Zelandije!

Medihoney™ blagovna znamka vsebuje vodilne izdelke za oskrbo in nego ran ter terapevtske izdelke za nego kože, ki so narejeni iz visoko kakovostnega Manuka medu.
Medihoney™ izdelki so lahko nadomestilo za sintetična zdravila ter zagotavljajo naravno alternativo za rane in nego kože.

Medihoney ™ izdelke  uporabljajo v bolnišnicah po vsem svetu in dosegajo izjemne rezultate. Sedaj imate tudi vi in vaša družina dostop do teh znanstveno naprednih izdelkov, ki jih lahko kupite v lekarnah ali specializiranih trgovinah in tako preizkusite njihove prednosti v vašem
domu.
 

Kaj je Medihoney ™ Antibakterijski Manuka med?


Zdravilna uporaba medu sega daleč nazaj v čas Starih Egipčanov, Asircev, Kitajcev, Grkov in Rimljanov, ki so med uporabljali za zdravljenje različnih bolezni. Danes je med priljubljeno sredstvo v mnogih delih sveta.
Vendar pa ni vsak med  enako ustvarjen.

Comvitine ® napredne biomedicinske raziskave so identificirale posebne vrste rastlin, ki proizvajajo med z antibakterijskimi lastnostmi. To so Leptospermum vrste medu, ki se nahajajo v Novi Zelandiji in Avstraliji. Vsi izdelki v Comvita ® Medihoney ™ liniji vsebujejo Medihoney ™ Antibakterijski Manuka med. To je standardiziran medicinski razred antibakterijskega medu iz Leptospermum vrst, znan kot Manuka. Comvita® uporablja napredna znanstvenega znanja za
povečanje potenciala Manuka medu v vseh svojih terapevtskih izdelkih.

 

 

Zakaj bi morali uporabljati Medihoney ™ Antibakterijski Manuka med?


To je standardiziran medicinski razred antibakterijskega medu, zbranega iz vrst Leptospermum, znan kot Manuka.

V Comviti® uporabljajo samo najbolj stroge standarde za zagotovitev skladnosti, učinkovitosti in integritete vsakega izdelka. Vsaka serija je testirana s strani neodvisnega laboratorija za njegovo protimikrobno aktivnost. Je sterilizirana in je zato povsem varna za uporabo tudi pri dojenčkih.

Vsaka kapljica Medihoney™ Antibakterijskega Manuka medu, ki je uporabljena, je popolnoma sledljiva vse nazaj do panja, iz katerega prihaja.  Zagotovljeno je, da v medu ne obstajajo ostanki herbicidov, gnojil ali pesticidov.  

 

 

Priporočeni izdelki:
Comvita Medihoney gel za rane, 25 g
Medihoney Antibacterial Wound Gel spodbuja nastanek novega tkiva in celjenje ran.
Comvita Medihoney Derma krema, 50 g
Medihoney Derma Cream je nežna rešitev za tiste, nagnjene k ekcemu, dermatitisu ali suhi koži.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo