Microdacyn60 - mnenje o uporabi!

Microdacyn60 - mnenje o uporabi!

Microdacyn60 Wound care raztopina je  elektrolizirana raztopina za čiščenje, izpiranje, hidriranje ter celjenje vseh akutnih in kroničnih poškodb in ran. 

Sestava: elektrolizirana H2O in NaCl; pomožne snovi: HOCl, NaOCl, stabilen pH (6,2-7,8) Zaradi česar odpravlja vnetje in okužbe (bakterije, virusi, glive). Zmanjšuje mikrobno obremenitev tako, da uničuje patogene enocelične mikroorganizme brez strupenih ali drugih škodljivih učinkov na človeško tkivo. Ni toksičen, ne draži kože, oči ali žrela ter nevtralizira neprijeten vonj.

Microdacyn60 Wound care raztopina ne vsebuje kemikalij, zato je primerna za uporabo tudi v ustni, nosni in ušesni votlini. Ne poškoduje hrustanca, kosti, kite in vezi. 

Primerna uporaba tudi za medoperativno čiščenje in izpiranje tkiva. Poleg tega prispeva k vlažnemu okolju rane, kar omogoči hitrejše celjenje. Microdacyn60 Wound Care se lahko uporablja v kombinaciji z vsemi sodobnimi oblogami za rane tudi s srebrovimi oblogami ter jodom, nadomestki kože, ginekološke in abdominalne mrežice. 

Klinična raziskava je pokazala, da je bil Microdacyn60 Woun Care skoraj dvakrat bolj učinkovit pri celjenju razjede diabetičnega stopala, kot pri testni skupini, zdravljeni s fiziološko raztopino (0,9% NaCl). Ugotovljeno je bilo znatno zmanjšanje migrobne obremenitve in okrepljeno nastajanje granulacijskega tkiva ter prisotna hitrejša epitalizacija.  Microdacyn60 Wound care je v primerjavi z jodom, klorheksidinom in srebrovim sulfadiazinom eden varnejših izdelkov ter prijazen koži.  Prispeva k hitrejšemu celjenju ter k manj okužbam.

Ni biocid ampak medicinski pripomoček 28 klase.  Po uporabi se zdravilne učinkovine povsem izničijo in ostane le natrijev klorid, zato izdelka ni potrebno zavreči, kot bolnišnični odpadek. 

UNIVERZITETNI KLINIČNI CENTER LJUBLJANA 

Kirurška klinika, klinični oddelek za maksilofacialno  in oralno kirurgijo. 

Ljubljana, Zaloška cesta 2

Priporočeni izdelki:
Microdacyn 60 Wound Care raztopina, 500 mL
Microdacyn 60 Wound Care raztopina predstavlja učinkovito raztopino za izpiranje ran ter njihovo regeneracijo.
Microdacyn 60 Wound Care raztopina v pršilu, 250 mL
Hitro in učinkovito zdravljenje vseh akutnih in kroničnih vnetih ran ter opeklin 1. In 2. stopnje.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo

  • Menopavza je normalen, neizogiben proces staranja in ne bolezen. Ponavadi se zgodi nekje med 45. in 55. letom. Kljub temu, se o menopavzi zelo malo govori in ostaja tabu tema. Ženske se je skoraj bojimo, saj označuje konec mladosti in plodnega obdobja. Pa je res tako?

  • Kineziološki trakovi so postali vse bolj priljubljeni in skoraj ne vidimo športnega dogodka brez njih. Vse bolj pogosto pa najdejo mesto v domači lekarni. Zato smo jih vzeli pod drobnogledom: ali gre za koristen protibolečinski pripomoček, ali le še enega v vrsti modnih trendov. 

  • Zadovoljni uporabniki blagovni znamki PHARMAhealth zaupajo ker združuje naravne sestavine z namenom doseganja vsakokratnega maksimalnega učinka.

  • O vsestranski vlogi in številnih koristih koencima Q10 se v zadnjih desetletjih veliko govori. Kljub temu na dan prihajajo nova dognanja, ki ta telesu lasten
    antioksidant povezujejo z ugodnim vplivom na zdravje.