HEMOSENS - Znebite se težav s hemoroidi na naraven način!

HEMOSENS - Znebite se težav s hemoroidi na naraven način!

Vas pestijo težave s hemoroidi? Niste edini. Težave s hemoroidi sodijo med pogostejše bolezni današnjega časa, katerih pojav je povezan s sodobnim načinom življenja in dela. Po zadnjih ocenah se težave s hemoroidi vsaj enkrat v življenju pojavijo pri večini Slovencev.

Med najpogostejše dejavnike, ki povečujejo možnost pojava težav s hemoroidi sodijo neuravnotežena in nezdrava prehrana, nezadostno gibanje, veliko sedenja, prekomerno uživanje alkohola, kajenje, neredno odvajanje, stres in nosečnost. Ti dejavniki zvišujejo pritisk v žilah zadnjika, kar pogosto vodi do bolečih hemoroidov. Da se izognete pojavu težav s hemoroidi ali celo operarivnemu posegu, lahko torej veliko naredite sami z zdravim načinom življenja, kar pa je pogosto lažje reči kot storiti.

Pred nastankom težav s hemoroidi in pri njihovi odpravi hitro in učinkovito deluje tudi HemoSens, s patentiranima surovinima Red Orange Complex in CAPROS. S HemoSens kapsulami in mazilom se lahko naravno in učinkovito znebite težav s hemoroidi. HemoSens družuje optimalno kombinacijo naravnih sestavin, ki imajo vlogo pri lajšanju simptomov notranjih in zunanjih hemoroidov ter ostalih anorektalnih težav, kot so fisure, fistule, abscesi in srbečica.

HemoSens kapsule so prehransko dopolnilo s klinično dokazanimi in patentiranimi sestavinami Red Orange Complex in CAPROS. Izdelek vsebuje tudi druge naravne sestavine, kot so virginski nepozebnik, kalcij in cink. Te sestavine so znane po njihovem pozitivnem učinku na prebavo, prispevajo k normalnem delovanju prebavnega trakta in pomagajo ohranjati zdrave stene ožilja (vene, hemoroidi). Sestavini Red Orange Complex in virginski nepozebnik, prispevata k normalnemu strjevanju krvi ter spodbujata zdravje ožilja. Rezultati študij kažejo pozitiven vpliv učinkovine CAPROS na stanje hemoroidov, saj vpliva na zniževanje krvnega tlaka in s tem bolečin v prizadetem predelu, hkrati pa izboljša tudi kakovost endotelijskih celic v stenah žil, kar zmanjšuje možnost nastanka hemoroidov.

HemoSens Mazilo iz naravnih sestavin s takojšnim blagodejnim učinkom, ki spodbuja sposobnost obnavljanja kože, vlaži, blaži nelagodje in blagodejno vpliva na vezno tkivo kože. Uporablja  se proti problemom s kožo v predelu zadnjika,  pri notranjih in zunanjih hemoroidih ter ostalih anorektalnih težavah.

HemoSens je proizveden v Evropski uniji v skladu z najvišjimi standardi v farmacevtski, kozmetični in prehranski industriji.

S HemoSens kompletom se lahko naravno in učinkovito znebite težav s hemoroidi. HemoSens komplet je na voljo na spletni strani www.hemosens.si ter na www-moja-lekarna.com.

Priporočeni izdelki:
HemoSens kapsule, mazilo ali komplet
HemoSens kapsule in mazilo sta sestavljena iz optimalne kombinacije sestavin, ki imajo pomembno vlogo pri lajšanju simptomov notranjih in zunanjih hemoroidov ter ostalih anorektalnih težav.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo

  • Šentjanževka, črna detelja, buča, islandski lišaj - kar se v začetku zdi kot pogled na rastlinski svet ob sprehodu skozi travnike, polja in gozdove, le-to predstavlja osnovo za visoko kakovostne izdelke iz hiše Apomedica.

  • Športna aktivnost sodi k zdravemu načinu življenja. Ljudje se odločimo za različne oblike rekreacije iz različnih razlogov; nekateri, ker bi radi izboljšali telesno zdravje ali izgubili kak odvečen kilogram, drugi se pripravljajo na različna tekmovanja, tretji pa vidijo v rekreaciji splošno zadovoljstvo, razbremenitev od stresa in užitek.

  • Skoraj vsaka ženska v rodnem obdobju občuti katerega od simptomov predmenstrualnega sindroma ali na kratko PMS...

  • V življenju moteče tvorbe na koži opazi skoraj vsakdo. Pred odstranitvijo je ključen natančen pregled kožnih sprememb pri dermatologu, ki bo z dermatoskopom postavil diagnozo in šele nato pacientu predstavil primerne možnosti odstranitve. Med slednjimi je prav radiofrekvenčna (RF) ablacija tista, ki jo zelo pogosto uporabljamo, saj daje zelo dobre rezultate.