Kadermin pršilo - mnenje o uporabi!

Kadermin pršilo - mnenje o uporabi!

Kadermin preparat je formuliran prah, ki se uporablja za oskrbo in zdravljenje ran, kirurških ran ali vreznin po kirurških posegih,  odrgnin in vreznin, manjših opeklin (tudi sončnih), preležanin, ulkusov, pri zdravljenju diabetičnega in atletskega stopala, ekcemov.

Ščiti pred vdorom mikroorganizmov in pomaga pri obnovi fizioloških procesov, ki so pomembni za normalno regeneracijo tkiva. Edinstvena sestava izdelka Kadermin (hialuronska kislina ter kaolin) ustvarita zaščitni film, ki uravnava eksudat in ustvari ugodne vlažilne pogoje za celjenje. Kadermin vsebuje antimikrobne, absorpcijske in vlažilne lastnosti. Gre za substanco, ki je sestavljena iz srebrovih ionov, ki so sposobni blokirati encime celičnega respiratornega sistema mikroorganizmov, brez hkratne poškodbe človeških celic. Kadermin vsebuje klorheksidin, kar poveča antibakterijski učinek in vlažnost zaradi dodane hialuronske kisline. Poleg tega vsebuje še kaolin, ki preprečuje maceracijo tkiva. Narejene so številne študije, vse pa navajajo uspešno antimikrobno delovanje. Med strokovnjaki, ki se ukvarjajo s tkivno problematiko je preparat uporabljen pri zdravljenju pacientov z dekubitusi, za opečence po operacijah ter nego opeklin v času prevezovanja, rekonstrultivnih posegih in operativnih posegih.  Kadermin pršilo se lahko uporablja med nosečnostjo in v času dojenja!

Namen Kadermin pršila?

•    hitro celjenje
•    hitrejša regeneracija rane
•    preprečeno brazgotinjenje rane
•    vse stopnje in procesi celjenja so pospešeni
•    preprečena je morebitna bakterijska okužba
•    izdelek je primeren za zaščito rane ter preprečuje njeno morebitno izsuševanje

Edinstvena sestava izdelka Kadermin (Hialuronska kislina ter Kaolin) ustvarita zaščitni film, ki uravnava eksudat in ustvari ugodne vlažilne pogoje za celjenje. Kadermin vsebuje antimikrobne, absorpcijske in vlažilne lastnosti. Gre v za substanco, ki je sestavljena iz srebrovih ionov, ki so sposobni blokirati encime celičnega respiratornega sistema mikroorganizmov, brez hkratne poškodbe človeških celic. Kadermin vsebuje klorheksidin, kar poveča antibakterijski učinek in vlažnost zaradi dodane hialuronske kisline.

Poleg tega vsebuje še Kaolin, ki preprečuje maceracijo tkiva. Absolutna indikacija za uporabo je antimikrobno delovanje v obliki pršila v prahu. Preparat je zelo primeren v sklopu prevez. Prav tako je sprej zelo primeren za nego opeklin v času prevezovanja. Sicer so vse farmakološke in farmakodinamske značilnosti pripisane v katalogu proizvajalca Pharmaday SRL. Narejene so številne študije, vse pa navajajo uspešno antimikrobno delovanje. Preparat spada v sklop konzervativnega tretmana. Med strokovnjaki, ki se ukvarjajo s tkivno problematiko je preparat predvsem upoštevan pri zdravljenju pacientov z dekubitusi – tetraplegiki, paraplegiki, za opečence po operacijah, rekonstrultivnih posegih, reparativnih posegih in z večjimi dajalskimi mesti.

Priporočeni izdelki:
Kadermin sprej, 125 mL
Kadermin sprej spada v skupino medicinskih pripomočkov, ki so namenjeni antimikrobni zaščiti kože, temeljiti oskrbi ran ter inovativni zaščiti kože, ki je ogrožena.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo

  • Kineziološki trakovi so postali vse bolj priljubljeni in skoraj ne vidimo športnega dogodka brez njih. Vse bolj pogosto pa najdejo mesto v domači lekarni. Zato smo jih vzeli pod drobnogledom: ali gre za koristen protibolečinski pripomoček, ali le še enega v vrsti modnih trendov. 

  • Zadovoljni uporabniki blagovni znamki PHARMAhealth zaupajo ker združuje naravne sestavine z namenom doseganja vsakokratnega maksimalnega učinka.

  • O vsestranski vlogi in številnih koristih koencima Q10 se v zadnjih desetletjih veliko govori. Kljub temu na dan prihajajo nova dognanja, ki ta telesu lasten
    antioksidant povezujejo z ugodnim vplivom na zdravje.

  • Naši organi tiho skrbijo za tisoče dejavnosti in opravil, ki nas ohranjajo pri življenju in dobrem počutju. Seveda si želimo, da bi nam še dolgo služili a za to jim je potrebno znati tudi prisluhniti.