Konjac gobica!

Konjac gobica!

Konjac gobice – 100% naravna in najbolj priljubljena nega obraza Azije

Konjac gobice so naravne gobice, izdelane iz rastlinskih vlaken gomolja konjac in namenjene čiščenju ter negi kože.

konjac gobice
Slika: konjac gobice

Narejene so iz 100% naravnih konjac vlaken; iz korenine rastline amorphophallus konjac, vrste gomolja, ki je sestavljen iz 97% vode in 3% glucomanana. Gre za užitno in z vlago bogato rastlino, saj ima vlaknina glucomanan najvišjo znano kapaciteto vezave vode med vsemi naravnimi izdelki: veže lahko 50-kratno količino vode lastne teže. Rastlino konjac ali konnyaku so odkrili v Aziji, kjer jo že več kot 1.500 let uporabljajo v prehrani, zdravilstvu in v kozmetiki. Prvotno so bile Konjac gobice izdelane za občutljivo otroško kožo, danes pa sodijo med najbolj priljubljene čistilne pripomočke v Južni Koreji, ki slovi po dolgoletni tradiciji nege kože in dodelanih negovalnih ritualih.

Konjac gobice angleškega podjetja The Konjac Sponge Company omogočajo temeljito čiščenje kože in nežen piling, njihova edinstvena mrežasta struktura pa nežno masira kožo in s tem spodbuja mikro-cirkulacijo ter rast novih celic. Pri podjetju The Konjac Sponge Company so izdelali gobice za različne tipe kože in jim primešali različne vrste francoskih glin, bambusovega oglja ali čajev za doseganje boljših učinkov.

Konjac gomolji, ki jih za izdelavo gobic uporabljajo pri podjetju The Konjac Sponge Company, rastejo na vulkanskih ravnicah s strani UNESCA zaščitenega otoka Jeju (Južna Koreja) in so brez kemikalij, umetnih barvil, aditivov ter dražilnih snovi. Ta z vlago bogata vlakna so ročno predelana v Konjac gobico skupaj z vodo prečiščeno skozi vulkanski kamen in so 100% razgradljiva.

konjac gomolj
Slika: konjac gomolj

Pri podjetju The Konjac Sponge Company so ustvarili unikatno patentirano formulo, ki zagotavlja edinstveno izkušnjo z zaupanje vrednim izdelkom. Vse njihove gobice se lahko pohvalijo s certifikatoma Vegan in Cruelty Free ter so prejemnice številnih prestižnih nagrad. Vsi njihovi izdelki ponujajo nesporno kakovost v čistosti vlaken, etično poštenost izdelave in neprimerljivo izkušnjo na področju nege in čiščenja kože, ki jo lahko nudi le pristen originalni izdelek.

Njihove lastnosti:
•    100% naravna rastlinska vlakna
•    100% brez umetnih barvil
•    100% brez aditivov
•    100% čiste in neonesnažene
•    100% razgradljive
•    100% cruelty free & vegan
•    Polne mineralov in antioksidantov
•    Omogočajo nežen piling
•    So pH uravnotežene
•    Omogočajo naravno temeljito čiščenje
•    Primerne za vsakodnevno uporabo
•    Trajnostne
•    Prijazne vam in okolju
 

Način uporabe Konjac gobice


Gobico namočimo in pustimo, da se prepoji z vodo, nato jo speremo in iz nje iztisnemo odvečno vodo. S krožnimi masažnimi gibi nežno masiramo kožo obraza, vratu in dekolteja dokler koža ni čista. Med uporabo gobico spiramo pod vodo. Konjac gobico lahko uporabljamo samo z vodo ali pa ji za odstranjevanje ličil dodamo še čistilni izdelek. Specifična struktura gobice namreč omogoča, da ob dodatku majhne količine čistilnega sredstva kožo še bolj temeljito očistimo in odstranimo ličilo. Po uporabi gobico dobro speremo pod tekočo vodo, iz nje iztisnemo vodo in jo obesimo v suhem, zračnem prostoru, da se posuši.

Konjac gobice so preproste za uporabo, omogočajo učinkovito in naravno čiščenje kože, so okolju prijazne, 100% naravne in izdelane iz rastlinskih vlaken užitnega gomolja konnyaku. Konjac gobice so mehke, nežne in polne koži prijaznih dobrot!
 

Priporočeni izdelki:
Konjac gobica, 1 gobica
Konjac gobica je 100% naravna gobica namenjena čiščenju obraza in telesa brez primere.
Zerodiet za zmanjšanje telesne teže in apetita
Zerodiet je pomembna pomoč v programih za hujšanje in za kontrolo apetita.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo