Mumie - tibetanski gorski znoj

Mumie - tibetanski gorski znoj

Splošno je znano, da je prehransko dopolnilo MUMIE izredno močan biostimulator, in sicer 3,5 krat bolj učinkovit kot znameniti “ŽEN-ŠEN”. S svojim širokim razponom delovanja povečuje fiziološko aktivnost tako posameznih organov, kakor tudi celotnega sistema v organizmu.
 

mumie


Ima močno baktericidno sposobnost (svojstvo), podobno kot antibiotiki, aktivira celotno presnovo, povečuje vzdrževanje eritrocitov, levkocitov in hemoglobina v krvi, stimulira izločevanje škodljivih snovi iz organizma. MUMIE krepi izločanje želodčnega soka, povečuje bio-električno aktivnost srca. Pomaga pri vnetjih, pospešuje zaraščanje prelomov kosti, ožganin, različnih ran ter odrgnin.
V svoji sestavi MUMIE vsebuje 28 kemijskih elementov, 30 makromikroelementov, 10 kovinskih oksidov, 6 aminokislin, vrsto vitaminov, eterična olja, čebelji strup in ostale substance. Ta zapletena sestava izredno blagodejno vpliva na celotno delovanje organizma, posebaj pa, na posamezne organe v telesu.
Adaptogena zaščitna svojstva MUMIE, odstranjujejo utrujenost, vsesplošno krepijo organizem, povrnejo izgubljeno moč in energijo, hkrati pa delujejo antiseptično in dezinfektično.

 

Priporočeni izdelki:
Mumie original, 60 tablet
Mumie - tablete se priporočajo pri ohranjanju zdravja in izboljšanju imunitete...
Original mumie mazilo, 75 mL
Nega poškodovane, zrele in inficirane kože, prekrvavitev mišic....

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo

  • Kineziološki trakovi so postali vse bolj priljubljeni in skoraj ne vidimo športnega dogodka brez njih. Vse bolj pogosto pa najdejo mesto v domači lekarni. Zato smo jih vzeli pod drobnogledom: ali gre za koristen protibolečinski pripomoček, ali le še enega v vrsti modnih trendov. 

  • Zadovoljni uporabniki blagovni znamki PHARMAhealth zaupajo ker združuje naravne sestavine z namenom doseganja vsakokratnega maksimalnega učinka.

  • O vsestranski vlogi in številnih koristih koencima Q10 se v zadnjih desetletjih veliko govori. Kljub temu na dan prihajajo nova dognanja, ki ta telesu lasten
    antioksidant povezujejo z ugodnim vplivom na zdravje.

  • Naši organi tiho skrbijo za tisoče dejavnosti in opravil, ki nas ohranjajo pri življenju in dobrem počutju. Seveda si želimo, da bi nam še dolgo služili a za to jim je potrebno znati tudi prisluhniti.