NEW IRON - učinkovito železo brez stranskih učinkov!

NEW IRON - učinkovito železo brez stranskih učinkov!

Glavni razlog za kronično utrujenost je slabokrvnost oziroma pomanjkanje železa.  Večina pripravkov v obliki železa ima žal neprijetne stranske učinke, zato si jih mnogi ne želijo več uživati.

Kako si torej obnoviti zaloge železa v krvi in pregnati kronično utrujenost?

Izberite New Iron kapsule, ki  zaradi edinstvene sestave učinkovito pomagajo in nimajo stranskih učinkov.  Ne povzročajo zaprtja, slabosti, prebavnih motenj in črnega blata. V ustih nimajo priokusa.  Kar pa je najpomembneje, zelo hitro pomagajo.

Kapsule New Iron vsebujejo kompleks železovega aminokislinskega kelata  skupaj z vitaminom C,  vitaminom B12 in folno kislino.

Železo v obliki aminokislinskega kelata omogoča najboljšo absorbcijo železa v primerjavi s konkurenco.  Ima 70-75% boljšo absorbcijo v primerjavi z železovim sulfatom. Ker se večina zaužitega železa v oblki kelata tudi absorbira, ne potrebujemo  zaužiti velikih odmerkov za dosego učinka. Absorbcija železa iz kelata poteka z aktivnim transportom, ki nadzira količino transportiranega železa v kri, npr. večja je vrednost hemoglobina, manj železa se transportira. Zato je železo v obliki kelata tudi bolj varno (ne povzroča komuliranja v jetrih).
Telo izkoristi le toliko železa kot ga potrebuje.

Vitamin C dodatno izboljša absorbcijo železa. 

Vitamina B12 in folna kislina vplivata na tvorbo krvi in na metabolizem homocisteina ter prispevata k tvorbi rdečih krvničk. 
Anemija ali slabokrvnost je posledica pomanjkanja železa, vitamin B12 in folne kisline, zato je pomembno uživanje vseh treh.

Priporočamo vsem, ki jim primanjkuje železa zaradi različnih vzrokov : slabokrvnost, močna menstruacija, nosečnost , hitra rast ali slaba prehrana pri otrocih, aktivno ukvarjanje s športom, vegetarijanstvo, pomanjkanje železa v krvi.

Znaki pomanjkanje železa

 • kronična utrujenost in šibkost
 • glavobol, omotičnost
 • razdražljivost, nemir
 • slaba koncentracija in motnje zbranosti
 • počasen kognitiven in socialen razvoj v otroštvu
 • težave pri ohranjanju telesne temperature (slaba odpornost na nizke temperature)
 • slabše delovanje imunskega sistema in posledično večja dovzetnost za infekcije
 • vnetje jezika, razpoke v kotičkih ust

NEW IRON JE UČINKOVITO ŽELEZO BREZ STRANSKIH UČINKOV! Z VSEMI DODANIMI VITAMINI ZA DOBRO KRI. BREZ PREBAVNIH MOTENJ, ZAPRTJA IN SLABOSTI.  POMAGA KRONIČNO UTRUJENIM IN SLABOKRVNIM. 

Kapsule New Iron vsebujejo ovojnino primerno za vegeterijance . 

Odlične izkušnje slovenskih uporabnikov si lahko preberite tudi na: www. pomanjkanjezeleza.si/mnenja uporabnikov.

Priporočeni izdelki:
New Iron kapsule, 30 kapsul
Kompleks železovega aminokislinskega kelata z dodanimi vitamini, predstavlja izbrano kombinacijo za nosečnice, športnike in ostale, ki jim primanjkuje železa.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo

 • Menopavza je normalen, neizogiben proces staranja in ne bolezen. Ponavadi se zgodi nekje med 45. in 55. letom. Kljub temu, se o menopavzi zelo malo govori in ostaja tabu tema. Ženske se je skoraj bojimo, saj označuje konec mladosti in plodnega obdobja. Pa je res tako?

 • Kineziološki trakovi so postali vse bolj priljubljeni in skoraj ne vidimo športnega dogodka brez njih. Vse bolj pogosto pa najdejo mesto v domači lekarni. Zato smo jih vzeli pod drobnogledom: ali gre za koristen protibolečinski pripomoček, ali le še enega v vrsti modnih trendov. 

 • Zadovoljni uporabniki blagovni znamki PHARMAhealth zaupajo ker združuje naravne sestavine z namenom doseganja vsakokratnega maksimalnega učinka.

 • O vsestranski vlogi in številnih koristih koencima Q10 se v zadnjih desetletjih veliko govori. Kljub temu na dan prihajajo nova dognanja, ki ta telesu lasten
  antioksidant povezujejo z ugodnim vplivom na zdravje.