Ohranite vaše telo čvrsto in vitalno...

Ohranite vaše telo čvrsto in vitalno...

Postati vitkejši pomeni preoblikovati telo, s ciljnim delovanjem na podkožno kopičenje adipocitov (maščob). To kopičenje ustvarja maščobno tkivo, ki predstavlja naravno zalogo energije in toplotno zaščito našega organizma. Čezmerna količina ali neenakomerna  porazdelitev maščobe sta neestetski. Kaj lahko storimo? Odvisno je od razporeditve maščobe: za različne dele telesa imamo različne strategije za zmanjšanje njihovega obsega!
 

lepo telo


V naslednjih sestavkih Vam želimo na kratko predstaviti način preoblikovanja različnih predelov vašega telesa!

 

 

Trebuh in Boki


Pri ženskah z moško obliko postave, med menopavzo in na splošno pri moških se maščoba nalaga predvsem na trebuhu. Maščoba, ki se nalaga na tem predelu je še posebno neestetska, vendar jo je mogoče z lahkoto razgraditi. Na bokih se ta maščoba pri moških in  ženskah kopiči v značilnih oblikah.

Da bi na teh predelih dosegli popolno obliko postave je zelo koristno izvajanje vaj za učvrstitev mišic trebušnjaki in dvig nog izmenično leže). Za doseganje še boljših rezultatov, priporočamo redno fizično aktivnost (2x tedensko). Izogibajte se drastičnim dietam in  nenadnim spremembam v teži.

 

 

 

 

Stegna


Stegna so predel telesa, kjer se nalaga maščobno tkivo, najprej na zgornjem delu stegen v obliki »jahalnih hlač«, pogosto pa doseže notranji del kolen. Koža na notranji strani stegna je zelo tanka in hitro izgubi tonus, zato so nepravilnosti zaradi kopičenja maščob toliko bolj vidne. Na tem predelu je še posebej priporočljiva uporaba kozmetičnih izdelkov za vitko postavo in izdelkov, ki spodbujajo odvajanje odvečne tekočine iz telesa. Učinkovitost izdelkov se z masažo stegen od spodaj navzgor poveča.

 

 

 

 

Roke


Zlasti po štiridesetih in pri čezmerni telesni teži se lahko na zgornjem delu rok pojavi kopičenje maščob, ki ga pogosto spremlja izguba tonusa kože. Za odpravo te težave poskusite kombinirati posebne vaje za nadlaktne mišice (tricepse) in uporabo kozmetičnega izdelka, ki zmanjšuje obseg predela in poveča elastičnost in tonus kože.

 

 

 

 

Površinsko razpršene maščobne obloge


Pri nekaterih ženskah se maščoba in tekočina kopičita enakomerno po celem telesu. Rešitev predstavlja celovit pristop, ki vključuje telesno aktivnost, uravnoteženo prehrano in uporabo hitro vpojnega izdelka za zmanjšanje obsega telesa.
Ne zadovoljite se z doseženim rezultatom: pomembno je da rezultat tudi ohranite!

 

 

 

 

 

 

Priporočeni izdelki:
DC 247 prehransko dopolnilo
DC 247 prehransko dopolnilo je učinkovita formula, ki temelji na znanstvenih dokazih. Formula učinkuje brez izrazitih sprememb vsakdanjega ritma.
Garcinia Cambogia ekstrakt, 100 g
Se trudite oblikovati lepo postavo, pa vam to ne uspeva najbolje? Se želite znebiti nadležnih maščobnih obročkov okoli stegen in pasu.

Komentarji (3) "Ohranite vaše telo čvrsto in vitalno..."

tinč

Tale pa ma čvrsto rito...


Jernej

Tale pa res ima čvrsto :)


andy

Tlele zgori na linkih imajo pa najcenejš somatoline kozmetiko se mi zdi...pri nas v lekarni v Celju je fuuuuul dražje...

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo