Rosacta in bolečine v mišicah in sklepih!

Bolečina v mišicah in sklepih je neugoden občutek, ki nas opozarja na telesno poškodbo ali bolezensko spremembo. Vzroki zanjo so različni, povzroči pa zmanjšano uporabnost prizadetega dela telesa. Pogosto jo spremljajo oteklina, modrica in oteženo gibanje. Bolečina se lahko pojavi nenadno, npr. ob poškodbi, ali pa je dolgotrajna, npr. pri revmatični bolezni. Najučinkovitejše zdravljenje bolečine je z zdravili. 


Narava nam ponuja mnogo darov, med njimi tudi navadni rožmarin (Rosmarinus officinalis L.), ki je pomembna zdravilna rastlina že iz časov starih Grkov in Rimljanov. Že tisočletja je prisoten v zdravilstvu, kjer so ga uporabljali za hitrejše celjenje ran in izpuščajev, urejanje prebave, izboljšanje prekrvitve in lajšanje bolečin, pa tudi v kozmetiki in kulinariki. Prijetno dišeči zimzeleni grm rožmarin uspeva po vsem Sredozemlju.  

Dvojna moč naravnega rožmarina za bolečine v mišicah in sklepihRosacta je zdravilo rastlinskega izvora, namenjeno učinkovitemu blaženju bolečin v mišicah in sklepih ter lajšanju blagih motenj perifernega krvnega obtoka. 

Zdravilo Rosacta prinaša nov, naraven pristop k lajšanju bolečine, bolnikom pa omogoča zdravljenje bolečine neposredno na mestu njenega izvora. Deluje protibolečinsko in hkrati poveča prekrvavljenost prizadetega mesta, zmanjša oteklino in rdečino, kar pripomore k hitrejšemu procesu zdravljenja in regeneraciji.  

Rosacta ni primerna le za lajšanje bolečin, ki so posledica športnih aktivnosti, temveč tudi vseh drugih, kot so bolečine v vratu, ramenskem obroču in hrbtenici. Te se lahko pojavijo zaradi dolgotrajnega sedenja za računalnikom, nenadnega nepravilnega giba ob dvigu otrok ali nakupovalnih vrečk, premalo gibanja idr.  Rosacta prijetno diši po rožmarinu, se hitro vpije, ni lepljiva in ne pušča mastnih madežev. Uporaba je enostavna, dva- do trikrat na dan kremo Rosacta namažite na mestu bolečine.  

Več informacij si preberite na www.rosacta.si.     

Literatura:  
1. Assessment report on Rosmarinus officinalis L., aetheroleum and Rosmarinus officinalis L., folium EMA/HMPC/13631/2009. 
2. Rosemary oil – Rosmarini aetheroleum. Ph.Eur. 01/2008: 1846. 
3. Medis Data on file, Oct 2014. 
4. Raskovic A. et al. Analgesic effects of rosemary essencial oil and its interactions with codeine and paracetamol in mice. Eur Rev for Med and PharmacolSci 2015;19:165-172.

Priporočeni izdelki:
Rosacta krema, 90 g
Uporablja se tudi za lajšanje blage bolečine v mišicah in sklepih ter blagih motenj perifernega krvnega obtoka. ..
Candidax MED za kandido AKCIJA
Candidax MED tablete odpravlja vse zaplete, ki so posledica razrasta glivice Candida Albicans...

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo