PSYLLIOX - po več letih končno rešitev!

PSYLLIOX - po več letih končno rešitev!

Enaintridesetletna Barbara se je več let spoprijemala z neurejeno prebavo. Bila je zelo zaprta, na odvajanje je hodila na dva, včasih celo na tri dni. To je vplivalo tudi na njeno splošno počutje. Vedela je, da tako ne gre naprej in da mora najti rešitev za svoje težave. Po dolgem iskanju je končno našla pravo. 

Barbara je želela z nami deliti svojo izkušnjo, saj se zaveda, kako hudo je, če ima človek neurejeno prebavo, in kako težko, ko zanjo kar ne najdeš prave rešitve. »Ljudem želim pomagati, da bodo do nje prišli hitreje, kot je to uspelo meni, in da jim bo tako uspelo privarčevati denar in si prihraniti slabo počutje,« nam je zaupala. Sama je bila slabe volje vedno, ko je dan minil, ne da bi šla na stranišče. In takšnih dni je bilo veliko. Zanjo so bili še toliko bolj stresni, saj se je vseskozi zavedala, da bi zdrav človek moral odvajati vsaj enkrat na dan. Poleg tega se je počutila ves čas napihnjeno, kar jo je še dodatno motilo. »Počutila sem se težko kot slon. Občutila sem, da nekaj zastaja v meni, ker ne grem na blato,« se spominja. 

 

PROBLEMATIČNA PREHRANA? NE, SPLOH NE!

 
Dnevno je pojedla tri obroke, zajtrk, kosilo in večerjo, vendar ne vedno. Včasih je zvečer jedla le kaj malega, kakšen sendvič, za zajtrk pa si še danes največkrat zmeša kosmiče z mlekom oziroma jogurtom ali kruh namaže z maslom in marmelado.

Simptomi lene ali počasne prebave: 
• zaprtje, napihnjenost, vetrovi, bolečine v trebuhu; 
• vedenjski simptomi: utrujenost, nihanje razpoloženja; 
• imunski sistem: slaba odpornost, ponavljajoče se vaginalne okužbe, Iomljivi nohti in lasje, mozoljavost. 
 
V jutranjem času rada spije kavo. Njene prehranjevalne navade se ji niso zdele tako slabe, da bi zaradi njih imela tolikšne težave s prebavo, a ji je sčasoma postalo jasno, da ji očitno nečesa manjka. »Večkrat sem se počutila utrujeno, neko obdobje se je občasno pojavljal tudi glavobol. Dejstva, da sem zbolela kar dvakrat na sezono, niti nisem povezovala s prebavo, sem pa povsem naključno prebrala, da je v črevesju več kot 70 % celic imunskega sistema in da je od zdravega črevesja močno odvisno zdravje celotnega telesa.« Približno v tistem času se je odločila, da bo naredila vse, kar je potrebno, da si prebavo končno uredi.

 

PRVI UKREPI NISO BILI UČINKOVITI

 
Težave je sprva poskusila odpraviti s pitjem vode na tešče, kosmičem je dodajala lanena semena s suhimi slivami in figami. Pila je tudi toplo mineralno vodo, a žal brez uspeha. Ker preprosti ukrepi niso zalegli, si je poskusila pomagati še z odvajali. To je bila zanjo zelo neprijetna izkušnja. »Strah me je bilo, ali grem sploh lahko od doma, nenehno me je skrbelo, kdaj bom morala na stranišče. Tudi ko sem šla, je bilo to zaradi odvajala nenaravno, ”na silo”, včasih celo malce boleče,« pripomni. Sama pri sebi si je rekla, da to ne bi smelo biti tako. »Zamislila sem se, kaj bo v prihodnosti, kaj bo z mojo leno prebavo in zdravjem, ko vem, da se presnova že zaradi let dodatno upočasni. Morala sem ukrepati in poiskati druge načine, da si uredim prebavo. Tega, da se telo navadi na odvajala, nisem mogla sprejeti; vedela sem, da se vrtim v začaranem krogu.« 
 
Aktivne vlaknine so krtačka za naše črevo 
Aktivne vlaknine ob vezavi z vodo tvorijo želatinasto snov, ki učinkuje kot nekakšna krtača. Ta vse suho blato, ki se nalaga na stenah črevesja, postrga, veže nase in se potem skupaj z njim izloči. Aktivne vlaknine blato prav tako zmehčajo, zaradi česar je odvajanje lažje. 
 

MANJKALE SO VLAKNINE

 
Na srečo ji je sodelavka povedala za aktivne vlaknine Psylliox. »Z aktivnimi vlakninami Psylliox sem stanje normalizirala na vsakodnevno odvajanje, in to takoj zjutraj po zajtrku. Ne morete si predstavljati, kakšna sprememba je to v mojem življenju,« poudarja. Sprva je na dan zaužila tri in nato dve vrečki aktivnih sestavin Psylliox, eno zjutraj na tešče in eno takoj po kosilu. »So prijetnega okusa po slivi, zato se včasih šalim, da so moja najljubša sladica. Predvsem pa so priročne, posamezno vrečko lahko vzamem s sabo kamor koli. Ni mi treba razmišljati, koliko žličk moram odmeriti, da bo delovalo. Pri Psyllioxu je to preprosto: vsebino ene vrečke zamešam v kozarec vode in takoj popijem,« navdušeno pripoveduje. Z rednim uživanjem in pitjem dovolj tekočine čez dan je Barbara končno uredila prebavo. Po enem mesecu ji zadošča že ena vrečka na dan, njena prebava je redna in počuti se odlično. 
 

PSYLLIOX DELUJE!

 
Barbarina izkušnja s Psyllioxom je nadpovprečno pozitivna. »V nasprotju z odvajali je moje odvajanje povsem naravno, brez napenjanja. Ni tako, da popiješ Psylliox in moraš teči na stranišče. Aktivne vlaknine potrebujejo svoj čas, da učinkujejo, saj spodbudijo naravno gibanje črevesja. Odvajanje je potem veliko lažje, brez pritiskanja, brez napihnjenosti, brez občutka, da se nisi popolnoma izprazni.«

Zakaj Psylliox aktivne vlaknine? 

• Edinstvena kombinacija aktivnih vlaknin in slivovega soka za urejeno prebavo in čisto črevo 
• Prijeten okus po slivi 
• Priročno pakiranje v vrečicah za ohranjanje kakovosti in svežine 
• Natančen odmerek aktivnih sestavin v posamezni vrečici za zagotovljeno učinkovitost 
• Visoka kakovost preverjenega izvora 
 
Znova omeni, da je v preteklosti preskusila že veliko izdelkov in napitkov za spodbuditev lene prebave, vendar ni nič delovalo. Ker se je črevesje razvadilo, ni nič več delovalo, pojavili pa so se tudi hemoroidi. »Zdaj vem, da so mi manjkale vlaknine - edino živilo, ki dobesedno očisti črevesje. Pa ne samo to. Počutila sem se prerojeno, polno energije in zagona. Zame je bilo naravnost revolucionarno odkritje, da strupene obloge prebavnega trakta povzročajo nenehno utrujenost. Tudi s hemoroidi nimam več težav. Vse je povezano: ko se očistiš navznoter, se očistiš tudi navzven.« 

Zato Barbara aktivne vlaknine Psylliox priporoča vsem, ki imajo upočasnjeno prebavo. Glede na hiter življenjski tempo in posledično nezdrave navade je to danes pravzaprav že vsa populacija. Sama pa je pri tem najboljši dokaz, da Psylliox zares deluje. 
 
Magistrica farmacije Isabel Petronio: »Obloge starega blata lahko tehtajo tudi 10 kilogramov!« 

V črevesju, ki ne deluje pravilno, se začnejo nabirati strupeni odpadki, ki zavirajo normalno delovanje črevesa in našega telesa, saj je z dobro prebavo povezanih veliko funkcij našega organizma. Posledica nalaganja strupenih snovi na stenah črevesja je, da se skozi črevesno steno absorbirajo v krvni obtok. Če imamo zdravo črevo, potrebuje hrana, ki jo zaužijemo, manj kot 24 ur za prehod skozi naše telo. S sodobnimi prehranjevalnimi navadami, predvsem predelano hrano, ki nima vlaknin in hranilnih snovi ali pa jih vsebuje premalo, pa se ta čas upočasni tudi do 70 ur. Posledica je, da se lahko v tem času v črevesju nakopiči tudi več kilogramov odpadkov. 
 
Priporočeni izdelki:
Psylliox aktivne vlaknine
Psylliox aktivne vlaknine je naravno prehransko dopolnilo namenjeno reševanju prebavnih težav...
NO DOL traum gel, 50 mL
Pomoč pri težavah s sklepi in mišicami...

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo