Top 5 lepotnih posegov ta hip!

Top 5 lepotnih posegov ta hip!

»Tehnologija, farmacevtska in kozmetična industrija ter sočasen razvoj in napredek na področju 'antiaginga' ponujajo učinkovita orožja v boju za lepo oblikovano telo, proti staranju in za odpravljanje vidnih znakov staranja,« pojasnjuje dr. Metka Adamič, spec. derm., ki nam je predstavila najpopularnejše in najučinkovitejše pomlajevalne tretmaje ta hip.

1. Maska Dermamelan je neagresivna metoda odpravljanja pigmentnih lis. Maska, ki vsebuje naravne snovi za odstranjevanje pigmenta v koži, se običajno nanese na predel s pigmentnimi lisami. Nato je treba nekaj mesecev redno uporabljati kremo, ki onemogoča nastajanje novega pigmenta v koži, se izogibati UVžarkom in uporabljati primerna zaščitna sredstva.  

2. Posegi s klasičnimi ablativnimi laserji (C02, Er:YAG): Posebej C02-laser ponuja dramatične učinke - kožo zgladi in obenem zategne. Gre za edini res učinkovit »nekirurški lifting«, ki kožo tudi zgladi. Primeren je za glajenje kože na obrazu v primeru poakenskih brazgotin in starajoče se kože z gubami in gubicami. Z enim samim posegom dosežemo pomladitev za desetletje in več, pri čemer fizionomija obraza ostane nespremenjena.  

3. lnjiciranje  

• botulinskega toksina se uporablja za odpravljanje gubic, zlasti okoli oči in na čelu. Toksin se injicira v mišice, ki s svojo ponavljajočo se aktivnostjo povzročajo nastanek izraznih gubic. Postopek je opravljen v nekaj minutah, za seboj praviloma ne pušča negativnih učinkov, učinki pa so doseženi v nekaj dneh po vbrizganju in trajajo nekaj mesecev;  

• polnil, zlasti hialuronske kisline. Hialuronska kislina je biorazgradljivo polnilo v gelu, ki absorbira vodo v tkivu in navzven povzroči glajenje gub.  

4. Mikrodermabrazija: Nekirurški postopek luščenja povrhnjih plasti kože z drobnimi kristali, drobnimi kapljicami fiziološke raztopine ali zrakom pod pritiskom. Zmanjšajo se drobne gubice, manjše brazgotine, ki so posledica aken, neenakomerna pigmentacija in druge nepravilnosti na koži. Koža se pospešeno obnavlja in postane bolj gladka in žametna.  

5. Mezoterapija: Z injiciranjem ali skozi nevidne odprtinice na koži vnesemo vlažilce, vitamine in hranila. Koža je nemudoma navlažena, kar se izraža v svežem in bolj mladostnem videzu. Poseg je posebej primeren pred posebnimi dogodki, prav tako pa blagodejno vpliva na kožo po mikrodermabraziji ali pilingu. Uporablja se lahko tudi pri različnih motnjah kože (npr. akne ali izsušena koža).

Metoda pomlajevanja Število ponovitev Odsotnost z dela?
Mikrodermabrazija 3-5x, kasneje vzdrževanje Ne
Mezoterapija 1x mesečno Ne
Pomlajevanje z lastno plazmo (za večjo napetost in hidriranje kože) Na 2-4 mesece Ne
Maska Dermamalan 1 Izjemoma 3-4 dni
Kemično luščenje kože (piling s sadnimi kislinami) 1x mesečno Ne
Zdravljenje s svetlobo (akne, pomlajevanje, zdravljenje ran in nekaterih predstopenj kožnega raka) Na začetku 3x tedensko, 2-3 tedne, kasneje vzdrževanje Ne
Frakcionirano pomlajevanje 4-5x v 3-4 tednih 3-4 dni
Posegi z ablativnirni laserji Co2-laser - 1 10-14 dni
Radiofrekvenčni posegi za zatezanje povešene kože 5-7 v tedenskih presledkih, kasneje vzdrževanje Ne
Botulinski toksin Na 4-6 mesecev Ne
Polnila Na 6-8 mesecev Ne

 

Priporočeni izdelki:
Bioeffect EGF serum
Celični aktivator, ki stimulira proces regeneracije celic za gladkejšo, čvrstejšo in bolj žarečo polt.
Bioeffect 30 dnevni tretma, 3x5 mL
Bioeffect je 30 dnevni tretma ter je intenzivni učinkovit učvrstitveni serum namenjen tretmaju proti staranju in bo zagotovo spremenil vaše mišljenje o negi kože in o kakovostni kozmetiki.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo

  • Kineziološki trakovi so postali vse bolj priljubljeni in skoraj ne vidimo športnega dogodka brez njih. Vse bolj pogosto pa najdejo mesto v domači lekarni. Zato smo jih vzeli pod drobnogledom: ali gre za koristen protibolečinski pripomoček, ali le še enega v vrsti modnih trendov. 

  • Zadovoljni uporabniki blagovni znamki PHARMAhealth zaupajo ker združuje naravne sestavine z namenom doseganja vsakokratnega maksimalnega učinka.

  • O vsestranski vlogi in številnih koristih koencima Q10 se v zadnjih desetletjih veliko govori. Kljub temu na dan prihajajo nova dognanja, ki ta telesu lasten
    antioksidant povezujejo z ugodnim vplivom na zdravje.

  • Naši organi tiho skrbijo za tisoče dejavnosti in opravil, ki nas ohranjajo pri življenju in dobrem počutju. Seveda si želimo, da bi nam še dolgo služili a za to jim je potrebno znati tudi prisluhniti.