Vivalt Activator - tokrat vam bo uspelo!

Vivalt Activator - tokrat vam bo uspelo!

Ste se vse poletje skrivali v dolgih hlačah in širokih majicah, ker vam kljub trudu ni uspelo shujšati niti kilograma? Potem po vsej verjetnosti potrebujete hitri tečaj uspešnega hujšanja. Spoznajte pet razlogov, zaradi katerih so vaše diete neuspešne, in do pomladi dosezite cilj, ki se vam je še pred minuto morda zdel nedosegljiv. Čas je, da se poslovite od odvečnih kilogramov.

»Telo moramo hujšanja šele naučiti,« ugotavlja članica raziskovalne ekipe dr. Crupijeva iz Pharmalife Researcha. Tudi na maraton ne gremo brez priprav in prav tako moramo telo pripraviti pred dieto, da se bo pravilno odzvalo na spremembo, ki jo želimo,« še pravi.

Držati se diete ni vedno preprosto. Predvsem zato ne, ker od nas zahteva spremenjeno vedenje, spremembe pa nam dostikrat niso po godu. A če se jih lotimo pravilno, nam lahko brez kančka dvoma uspe. Le najpogostejšim pastem, ki nas čakajo na tej poti, se je treba spretno izogniti.

1. NA DIETO BREZ PREDPRIPRAVE? NE BO ŠLO.

Ljudje se nekega življenjskega sloga tako močno navadimo, da se nam zdi edini možen in povsem samoumeven. Dokler, na primer, ne pride dan, ko si ne moremo več zapeti gumba na najljubših hlačah. Ali ko stopimo na tehtnico in nas ta šokira s takšno številko, ki se nam zdi neverjetna. Seveda najprej obtožimo tehtnico, da je nemarna lažnivka, ji po možnosti zamenjamo baterije ali celo kupimo novo, dokler ne dojamemo, da so številke, ki se nam prikazujejo, nadvse resnične. Točno v tistem trenutku ogromno oseb napravi največjo napako. V hipu se odloči za radikalne spremembe in se čez noč odpravi na dieto, na katero telo niti malo ni pripravljeno. še več, raziskave so pokazale, da je kar 95 % diet neuspešnih, saj jim sledi učinek jojo, ko se telesna teža povrne ali celo poveča. Ker so to težave, s katerimi se srečuje ogromno število ljudi, so se strokovnjaki dolgo trudili spoznati, zakaj je tako težko shujšati. Ugotovili so, da je glavna težava v nepripravljenosti telesa na spremembe. Bolj kot izbira vrste diete je vzrok neuspeha v tem, da telo na dieto ni pripravljeno, pravijo. Običajno je namreč pred dieto presnova izjemno počasna, prebavni trak obremenjen, organizem, ki že tako ni v najboljši kondiciji, pa zmanjšanje vnosa hranil še bolj oslabi. In nato se človek sprašuje, zakaj kilogrami kar nočejo začeti kopneti, če pa smo že zdavnaj spremenili prehrano. če bi se na dieto pripravili in poskrbeli za dobro presnovo, te težave ne bi imeli.

»Telo moramo hujšanja šele naučiti,« je ugotovitve raziskovalne ekipe povzela dr. Crupijeva iz Pharmalife Researcha. »Tudi na maraton ne gremo brez priprav in prav tako moramo telo pripraviti pred dieto, da se bo pravilno odzvalo na spremembo, ki jo želimo,« še poudarja članica ekipe izjemnih strokovnjakov, ki je več let preučevala vzroke za neuspešne diete in na podlagi ugotovitev razvila edinstven izdelek, ki je povsem spremenil dosedanji pristop k hujšanju. Člani raziskovalne ekipe so se spoprijeli z izzivom razvoja popolnoma naravne formulacije, ki bo aktivirala celoten organizem, da bo dovzeten za spremembo, ki jo želimo. In po dolgotrajnih testiranjih jim je to uspelo. Predstavili so revolucionaren aktivni tonik, ki vsebuje kar sedem naravnih učinkovin in pet vitaminov, ki s svojim medsebojnim delovanjem zagotavljajo izjemno učinkovitost. V omenjenem toniku se med drugimi skrivajo artičoka, silimarin iz pegastega badlja, mate, šipek in acerola. »Z aktivnim tonikom telo sodeluje z dobro presnovo, urejeno prebavo in potrebno energijo, ki so odločilnega pomena za uspešno in trajno izgubo kilogramov,« še pravi dr. Crupijeva. Prvi korak in najpomembnejši korak do uspešne diete je torej nedvomno priprava nanjo in skrb za dobro presnovo.

2. ODREKANJE

Druga najpogostejša napaka, ki jo storimo, kadar se lotimo diet, je odrekanje. Kakšen dan posta z zelenjavo in čaji sicer res ne škodi, ampak z dolgotrajnim odrekanjem hrani boste dosegli kvečjemu nasprotni učinek od želenega. Kadar zaužijemo občutno manj kalorij od priporočljivega dnevnega vnosa, se to pozna pri manj razpoložljive energije za vsakdanje obveznosti in aktivnosti. Takšno početje hkrati spodbudi napad lakote, ko boste v trenutku slabosti nemudoma pripravljeni pozabiti na ves trud, ki ste ga v izgubljanje odvečne teže vložili do tedaj, in se spravili nad kilogramsko čokolado, masten hamburger ali kaj tretjega, prav tako pogubnega za dieto. Seveda se je med dieto smiselno odpovedati živilom, kot so sladkor, bela moka, rafinirana olja in podobno, a je vsekakor bolje, da v nuji pojeste košček čokolade kot pozneje v obupu kar ves zavitek.

Svoje obroke načrtujte in se tako izognite tovrstnim problemom. Raje si za malico privoščite kos pice, kot da se odpovedujete obrokom, zato da bi hitreje shujš.ali, nato pa zaradi odrekanja pojeste vso pico in še kaj povrhu. Seveda pa ni nič narobe, če štejete dnevni kalorični vnos in poskrbite, da dnevno zaužijete kakšnih sto kalorij manj od priporočene količine za vašo težo. Hujši »rezi« kalorij bodo po drugi strani telo spravili v izredno stanje, zato bo začelo shranjevati maščobe in upočasnila se bo presnova.

3. PREVEČ INTENZIVNA ŠPORTNA VADBA

Medtem ko nekateri poskusijo odvečno telesno težo izgubiti s pravo prehrano, poskušajo drugi to doseči s pogostejšo športno aktivnostjo. Najučinkovitejša je vedno kombinacija obojega, a tudi pri športnem udejstvovanju lahko napravimo marsikatero napako. Ena takšnih je pretiravanje s športno aktivnostjo in preveč intenzivna vadba. Ta bo sicer pripomogla k večji vzdržljivosti, ne pa h kurjenju maščob. V ta namen bo veliko koristneje, če bomo telovadili nekoliko dlje časa, a manj intenzivno. Mišična masa se namreč začne porabljati šele po pol ure po začetku vadbe, zato je iz tega vidika veliko bolje, če se v nekoliko počasnejšem tempu odpravimo na višji hrib kot pa izjemno hitro na nižjega. Tisti, ki ste se šele začeli aktivneje ukvarjati s športom, se morate poleg tega zavedati še dejstva, da so mišice težje od maščobe. Povedano drugače, ne bodite presenečeni, če boste kljub gibanju po nekaj časa še vedno imeli enako (ali celo višjo) telesno težo. To ne pomeni nujno, da niste izgubili nič maščob, temveč da ste pridobili mišično maso. Z vztrajanjem se bo tudi teža postopoma znižala.

4. IZBIRA NAPAČNE DIETE

Obstaja ogromno različnih diet, ki pa niso vedno učinkovite. Seveda si vsak želi shujšati v kar najkrajšem možnem času in se zato odloča za diete, ki obljubljajo izgubo presenetljivega števila kilogramov že v nekaj dneh ali tednih. Prav takšnim dietam pa bi se morali na daleč izogniti. Tako kot vseh odvečnih kilogramov niste pridobili čez noč, jih tudi izgubiti ne morete. Vsaj ne dolgoročno in varno. Kadar želimo shujšati in potem tudi ostati vitalni, je edina prava dieta sprememba življenjskega sloga. Izbrati moramo takšen prehranjevalni načrt, po· katerem smo se pripravljeni ravnati dolgoročno, ne zgolj teden ali mesec dni.

5. ZAMENJAVA OBČUTKA LAKOTE IN ŽEJE

Ali ste vedeli, da občutek žeje pogosto zamenjamo z lakoto? Vedno ko postanete lačni, čeprav ste pred kratkim jedli, poskusite najprej spiti kozarec vode. Lahko se zgodi, da že po nekaj minutah ne boste več čutili potrebe po prigrizku. Nasploh pa je zadostno pitje tekočine·tudi med dieto izredno pomembno. Boljši bo tako metabolizem kot tudi vaše počutje ter posledično motivacija, da vztrajate pri novem prehranjevalnem načinu. Spijte najmanj liter in pol tekočine na dan.

Vivalt Activator - Prvi korak do preobrazbe telesa

Obvladovanje telesne teže ni preprosto. Pogosto se zgodi, da se ta hitro zmanjša, nato pa sunkovito ponovno naraste. Takšno nihanje telesne teže je zelo nezdravo in je le eden od znakov, da telo ni pripravljeno na dieto.

Aktivni tonik Vivalt Activator je natančno uravnotežena kombinacija 7 rastlinskih izvlečkov in 5 vitaminov, ki bo vaše telo pripravila na uspešno in lažje uravnavanje telesne teže.

Edinstvena formulacija aktivnega tonika Vivalt Activator pripomore k pravilni presnovi, podpira pravilno delovanje prebavnega trakta in okrepi organizem. Z aktivnim tonikom Vivalt Activator boste svoje telo pripravili na uravnavanje telesne teže.

Zato bo vaša preobrazba lahkotna, predvsem pa uspešna.

Priporočeni izdelki:
Vivalt Activator aktivni tonik, 500 mL
Vivalt Activator aktivni tonik je natančno uravnotežena kombinacija 7 rastlinskih izvlečkov in 5 vitaminov.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo