Canestest in Canesbalance ter bakterijska vaginoza!

Canestest in Canesbalance ter bakterijska vaginoza!

Dva nova izdelka iz družine Canesten.Ženske vseh starostnih skupin pogosto trpijo za vaginalnimi okužbami. Nekatere vaginalne okužbe spremljajo simptomi neobičajnega izcedka iz nožnice, pri nekaterih pa ni nobenih simptomov. Najpogostejši vzroki vaginalnih okužb so bakterije, kvasovke in mikroorganizmi trichomonas. 

 
Bakterijska vaginoza, okužba v nožnici, ki jo povzročajo določene bakterije, je pogostejša kot glivične okužbe in trihomoniaza ter je povezana z redkim mlečnim (konsistentnim) belo-sivim izcedkom in vonjem po ribah. Izcedek, ki ga povzroča trihomoniaza je rumeno-zelen, penast in ga običajno povezujemo z neprijetnim vonjem, srbečim zunanjim spolovilom in bolečim uriniranjem. Glivično okužbo povezujemo z intenzivnim srbenjem in pekočim občutkom v nožnici ter po zunanjem spolovilu.
 

Nov test za samodiagnozo

 
Canestest je test za vaginalne okužbe, ki ga lahko opravi ženska sama. v intimi svojega doma. Je edinstven na slovenskem tržišču, saj pomaga diagnosticirati pogoste vaginalne okužbe in izbrati ustrezno zdravlienie. Canestest je klinično testiran, povsem enostaven in zanesljiv, z natančnostjo več kot devetdeset odstotkov. Rezultat je viden že v desetih sekundah. Pakiranje vsebuje eno testno palčko. 

 

 

Ko pride do bakterijske vaginoze 

 

V nožnici so različne vrste bakterij. Najštevilčnejše so mlečnokislinske bakterije, ki proizvajajo mlečno kislino. Te vzdržujejo nizko pH-vrednost v nožnici injo ščitijo pred okužbami. Ko se število mlečnokislinskih bakterij zniža in pH-vrednost naraste. se normalno stanje spremeni in razvijati se začnejo »slabe« bakterije. V medicini to stanje poznamo pod imenom bakterijska vaginoza. Glavni simptomi v povezavi z bakterijsko vaginozo so neprijeten vonj, ki spominja na ribe, povečan izcedek in nelagoden občutek v nožnici.
 

Canesbalance gel na naraven način zdravi simptome bakterijske vaginoze. 

 
Klinična testiranja so pokazala, da je formulacija Canesbalance gela varna in učinkovita. S ponovno vzpostavitvijo ravnovesja pH-vrednosti gel zagotavlja trojno korist, saj učinkovito odpravlja neprijeten vonj in povečan izcedek, zavira rast neugodnih bakterij in podpira koristne bakterije (Lactobacillus), s čimer obnovi naravno okolje. Pakiranje vsebuje sedem higieničnih aplikatorjev za enkratno uporabo s 5 ml gela. 
 
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
 
Priporočeni izdelki:
Canesbalance vaginalni gel
Gel z mlečno kislino in glikogenom, namenjen učinkovitemu zdravljenju simptomov bakterijske vaginoze...
NO DOL traum gel, 50 mL
Pomoč pri težavah s sklepi in mišicami...

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo