Mirati -  izdelki za nego celotnega telesa<br>

Mirati -  izdelki za nego celotnega telesa<br>

Nova blagovna znamka naravne kozmetike MIRATI je razvita v Sloveniji ter narejena iz edinstvene kombinacije masla Ghee, naravnih sestavin in organskih eteričnih olj. Po več letih raziskav in skrbni izbiri sestavin MIRATI predstavlja prve izdelke za nego celotnega telesa.  
 

Slika: ghee maslo na žlici


Koža je redno izpostavljena raznim zunanjim dejavnikom, kot so vreme, temperatura, prehrana, nošenje grobih oblačil, športna aktivnost, umivanje z agresivnimi mili in kajenje. Na stanje kože vplivajo tudi notranji dejavniki, kot so hormoni, staranje in jemanje določenih zdravil. Ponavadi skupek vseh faktorjev privede do vidnih sprememb, zato je koži potrebno nuditi ustrezno nego. Potrebno je uporabljati hidradantne kreme, ki kožo obdajo z zaščitnim slojem. Zaščitni sloj prepreči izgubo vode s tem, da zadržuje vodo v koži in tako poskrbi za ustrezno vlaženje. 

Naravne sestavine, ki jih MIRATI uporablja v svojih izdelkih, pomagajo zadržati naravno raven vode v koži, jo intenzivno navlažijo, nahranijo in ji nudijo zaščito. Kozmetika MIRATI je primerna za nego ter zaščito suhe, normalne, kot tudi za stanje dehidrirane in občutljive kože.  

Prečiščeno maslo Ghee predstavlja glavno sestavino vseh MIRATI krem. Ghee pridobivajo s počasnim segrevanje masla na visokih temperaturah. Maslo tako postane tekoče oblike in se loči v tri glavne plasti: vodo, maslo in trde snovi.  Le 100 % prečiščeno in zdravo maslo s odličnimi lastnostmi se nato uporabi v MIRATI izdelkih. 

Ghee je bogato z antioksidanti, ki pomagajo preprečevati nastanek prostih radikalov, kateri povzročajo poškodbe kožnih celic, upočasnujejo staranje kožnih celic in izboljšujejo elastičnost kože. Ghee vsebuje koristne lavrinske in linolne kisline ter je bogato z vitamini A, D, E in K.  

MIRATI izdelki ne vsebujejo koži škodljivih snovi, kot so parabeni, ftalati, SLS ter sintetične dišave. Izdelki niso testirani na živalih.  Embalaži je okolju prijazna in jo je po uporabi možno reciklirati. 

MIRATI se zaveda vpliva, ki ga ima uporaba kozmetike na okolje in kako vpliva na kožo. Zavzema se, da gre del izkupička od prodaje vsakega izdelka v dobrodelne namene, zato vsako leto 10 % zaslužka podari različnih organizacijam. 

Vsakodnevna naravna nega kože je najboljša, saj je koža navlažena in oskrbovana s potrebnimi vitamini in hranilnimi snovmi tako, da ostane lepa in zdrava. Preizkusite kozmetiko MIRATI in se prepričajte sami!

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo