Visett - depilacija brez bolečine!

Visett - depilacija brez bolečine!

Visett je nov inovativen izdelek primeren za hitro, enostavno ter predvsem neboleče odstranjevanje neželeni dračic.

Dlačice odstranjujte kjerkoli na telesu - primeren je za uporabo na intimnih predelih, na rokah, hrbtu, trebuhu ter nogah.

Odstranjevanje dlak in neželenih dlačic še nikoli ni bilo tako zelo preprosto.
Visett je odličen pripomoček za vse tiste, ki ne prenesete bolečih metod odstranjevanja dlačic, vseeno pa želite biti zapeljive oz. zapeljivi. Da - izdelek je namenjen tako za ženske kot tudi za moške.


 

Postopek odstranjevanja ddlačic je povsem enostaven:


- visett prah zmešamo in nanesemo na površino kože
- počakate nekaj minut, da visett depilacijsko sredstvo prične delovati
- s krožnimi gibi in toplo vodo odstranite dlake in pasto s površine telesa
- kožo telesa, kjer ste nanesli Visett temeljito izperite.

 

 

Želite preizkusiti Vistett? >>


Depilacijsko sredstvo je potrebno le predhodno preizkusiti na manjšem predelu kože in ugotovili boste ali izdelek na vašem tipu kože povzroča kakršnokoli neprijetno oziroma morebiti alergijsko reakcijo. Uporaba Visett sredstva ni problematična od gostote dlak.

Visett - ne boste se ga naveličali!
Po prvi uporabi se kot pri večini depilacijskih sredstev prve dlačice sorazmerno hitro pojavijo. To je dejstvo, da se cikel rasti dlak zelo hitro obnovi in nove dlačice so spet tu. Po 3. ali 4. uporabi Visett depilacijskega sredstva je poln potencial te depilacijske tehnike že zelo dobro viden. Količina nanešenega sredstva je tako zmeraj manjša, saj se pojavlja vse manj dlak, ki jih je potrebno ponovno odstraniti.

 

 

 

 

Dlakavost? Je to preprosto odveč?


Dandanes je preveč dlačic vsekakor že skoraj odraz nevzdrževanja higiene - vendar vprašajmo se, kako je bilo včasih, ko tako naprednih sredstev kot je Visett še niso poznali.

Vsekakor so naše mame brez vsakega sramu hodile po opravkih v krajših krilcih ter z nogami, ki so imele kakšno dlačico več. Dlačice na telesu so danes le še dekoracija, ki jo oblikujemo po svoji mili volji in naših idealih. Svoje dlačice predvsem na intimnih predelih strižemo v prijetno žgečkljivo mini travico, pa še ta je skrbno skrita pod bikinkami. Predeli pod pazduho, noge, roke, obraz - tam dlake nikakor niso več zaželjene. Predvsem ženske se počutijo zelo privlačno, če je vsaka dlaka na svojem mestu in jih na kočljivih mestih preprosto ni.

 

 

 

 

Obstaja kar nekaj depilacijskih tehnik


Lasersko odstranjevanje dlačic - velja za eno najučinkovitejših metod odstranjevanja dlačic, vendar je poseg ponavadi zelo drag in marsikateri ženski cenovno manj dostopen,

Smole in voskanje - v obliki trakov in neprijetnih nanašalnikov toplega voska. Pogosto zelo boleč postopek in nezaželjen pri vseh tistih, ki imajo občutljivo in netolerantno kožo.

Depilacija z depilacijskimi kremami in drugimi tekolimi depilacijskimi sredstvi - pogosto neboleča tehnika odstranjevanja dlak in dlačic, ki lahko povzroči neprijetno rdečico, zelo pogosto pa razvije izjemoma neprijeten vonj, ko le-ta prične delovati.

Depilacija z Visett-om - da, to je povsem ločena kategorija, saj velja za povsem inovativen pristop - ne smrdi, ne boli, ponavadi z izjemo redkih primerov ne povzroča alergijskih reakcij, nanesemo pa ga lahko povsod brez posebnih omejitev.

 

 

 

 

 

 

Priporočeni izdelki:
Visett koži prijazna depilacija, 300 g
Odstranjevanje dlačic z visettom je užitek...
Stres kontrol, 30 kapsul
Pomaga pri prilagajanju na neugodne zunanje in notranje vplive...

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

Prijava na e-novice

Bodite obveščeni o novostih in prejemajte obvestila...
Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Napovedujemo